Požurite

Krenula prodaja promo ulaznica za Novogodšinj maraton u Culture Clubu Revelin

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Wonderland spektakularni show, Tomcraft, Severina i Merlin

Poznati dubrovački klub Culture Clubu Revelin uz bogatu zimsku koncertnu sezonu priprema najdužu zabavu i ulazi i Novu godinu sa najboljim koncertnim programom u regiji.
31.12.2014 Doček nove godine Wonderland
1.1.2015 Tomcraft
2.1.2015 Severina
3.1.2015 Merlin

Pogledaj i ovo showbuzz Nikako ne propustite U Culture clubu Revelin ljeto još uvijek traje - večeras gostuje DJ Manuel De La Mare!

Doček Nove godine biti će rezerviran za ekskluzivan show Wonderland -raskošan scensko glazbeni spektakl : plesači, akrobati glazbenici izmjenjivat će se tokom cijele večeri, a uz scensko glazbeni program biti će još tu i bogat švedski stol.

U prvi dan 2015 godine Culture Club Revelin ući će nastupom Tomcrafta koji će rasplesati publiku svojim progressive tranceom. Legendarni Tomcraft je uvjek rado viđen gost u Dubrovniku i svakim novim nastupom iznova oduševi publiku.

Nakon pet godina Thompson 6.12.2014 ponovno u Dubrovniku

Nakon spektakularnog dočeka Nove godine i elektronske uvertire uz Tomcrafta na pozornicu Culture Cluba Revelin stupit će Severina! Prošlim nastupom ova zasigurno najtraženija pjevačica estradne scene u prepunom Culture Clubu Revelin priuštila je dubrovačkoj publici koncert za pamćenje, tražila se karta više, a na samom početku Nove godine 2.1.2015 Dubrovčani će opet imati priliku vidjeti je uživo. Nakon Severina 3.1.2015 nastupit će Dino Merlin, koji posljednjih godina bilježi rekorde posjećenosti koncerata. Njegovi koncerti poseban su događaj, pamte se oni veliki u pulskoj Areni i na stadionu Koševo gdje je pjevao pred više od 50 000 obožavatelja, a za vjerovati je da će i u posebnom ambijentu Culture Cluba Revelin napraviti scensko- glazbenu bajku kakvu priređuje na svojim nastupima.

U prodaji su i promo ulaznice za sve dane u ograničenim količinama pa savjetujemo svima koji žele povoljnije proći da svoje ulaznice nabave na vrijeme. Sve ulaznice mogu se nabaviti i u sustavu www.eventim.hr. Više na http://www.clubrevelin.com/, https://www.facebook.com/revelin.dubrovnik

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene