Američki reper Wiz Khalifa oduševio je publiku na sinoćnjem koncertu u sklopu Fresh Island Festivala.


Slavni reper Wiz Khalifa uspio je 'zapaliti' publiku na Zrću. Na njegovom koncertu sklopu Fresh Island Festivala bila je neviđena gužva, a koliko je publika uživala govore slike koje dočaravaju vatrenu atmosferu. Pojedinim obožavateljima njegova glazba najvjerojatnije nije bila dovoljan stimulans za opuštanje u ljetnoj večeri, te je tako jedna posjetiteljica festivala zapalila joint.

Vezani članci Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) U kratkom i divljem braku punom prevara dobili su sina zbog kojeg su ipak u prijateljskim odnosima PR Fresh Island festival na Weekend Media Festivalu predstavio Funderbeam investicijsku kampanju vrijednu minimalno pola milijuna Eura

Publika na koncertu pristigla je iz različitih dijelova svijeta, no svi oni imali su sinoć ipak jednu zajedničku stvar, ljubav prema glazbi mladog Wiza. Prepustili su se uživanju, dizali su ruke u zrak, plesali u ritmu njegovih pjesama, a brojne obožavateljice nisu propustile fotografirati svog idola.

Wiz Khalifa pokazao je da je zvijezda trodnevnog festivala, koji je u cijelosti u hrvatskoj produkciji. Interes za festivalom je nevjerojatno velik jer nakon Wiza publiku očekuje i nastup slavnog Chrisa Browna.