Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade koji će se održati 9. prosinca u zagrebačkoj Ciboni s početkom u 20 sati, već su rasprodani zlatni, srebrni i brončani parter te loža A i obje B lože, a sve je manje slobodnih mjesta i na tribinama.


- Veselim se još jedanput, jedanaesti put za redom, nastupamo u Zagrebu u prosincu. Ove godine smo se odlučili za Cibonu. Nakon Arene, Lisinskog, Doma sportova, evo nas opet u domu Dražena Petrovića. Tu smo nastupili već dva puta i uvijek je bilo lijepo, ta dvorana je napravljena za koncerte gdje publika zajedno sa izvođačima pjeva. Mi smo spremni i čekamo našu vjernu publiku da zajedno otpjevamo sve naše najbolje pjesme. Dame i gospodo samo za vas - klapa Intrade i zbor Cibona, kazao je Tomislav Bralić ususret velikom koncertu u Ciboni.

Vezani članci Klapa Intrade (Foto: PR) Fenomen Tomislava Bralića i Klape Intrade: Već 12 godina održavaju tradicionalni zagrebački koncert Tomislav Bralić i Klapa Intrade (Foto: Promo) Usred priprema za tri arene Tomislav Bralić i Klapa Intrade snimili spot po uzoru na Malog princa

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade nezaobilazan je događaj za sve obožavatelje klapske pjesme zbog čije je ljubavi ovaj koncert postao tradicija te se ove godine organizira 11. godinu zaredom. Od prvog koncerta u Lisinskom 2006. godine snimili su nevjerojatan niz uspješnica koje su i kreirale novi ''Zvuk Dalmacije'' i ostvarili do tada nezamislive uspjehe za jednu klapu. Napunili su sve stadione, sportske dvorane, osvojili susjedne zemlje, imali turneju po SAD-u i Kanadi, Australiji, Europi...

Nakon nastupa u gotovo svim najvećim dvoranama u Zagrebu, klapa se ove godine zaželila Cibone zbog njene intimnije atmosfere, a Miroslava Škoru i Marka Škugora zamolili su da im se na pozornici pridruže kao gosti koncerta. Odabir Cibone bio je pun pogodak jer publika voli dvoranu zbog oblika amfiteatra i sjajne atmosfere koja vlada u njoj.

Svoje fanove klapa Intrade dočekat će svojim velikim hitovima, među kojima je i najnovija pjesma ''Ne mogu te prestat jubit'' s kojom su na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojili drugu nagradu publike i vrhove svih glazbenih top-ljestvica.

Nezaobilazni su svakako hitovi poput ''Zalutali pogled'', ''Zora bila'', ''Zašto uvik pivam'', ''Prijatelju'', ''Croatio iz duše te ljubim'', ''Cviće'', ''Ispod tvoje boloture'', ''Stina pradidova'' i mnogi drugi koji će tradicionalno ovaj koncert pretvoriti u događaj godine koji se ne propušta.

Zagrebački koncerti klape Intrade poznati su po jedinstvenoj atmosferi koja se dugo pamti, raspjevanoj publici i vrhunskim izvođačima zbog čega ih fanovi rado posjećuju iz godine u godinu. Budite i Vi dio ove neprocjenjive tradicije i pridružite nam se u Ciboni 9. prosinca.