Samo nas nekoliko dana dijeli od dugo očekivanog koncerta!


Samo nas nekoliko dana dijeli od dugo očekivanog koncerta najznačajnije američke folk pjevačice Joan Baez u Zagrebu, za koji je ostalo manje od sto ulaznica!

Vezani članci Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska Still Corners Optimizam je u zraku, koncerti se polako vraćaju u grad: Britanska glazbena fantazija na jesen stiže u Zagreb!

Ova legendarna pjevačica, aktivistica i dobitnica nagrade za životno djelo nastupit će u nedjelju, 19. listopada u kinu Studentskog centra.Ulaznica za koncert ostalo je manje od stotinjak, s time da je najjeftiniji sektor rasprodan, a u VIP dijelu ostalo je svega 10 komada.

Zakazan i drugi koncert Doris Dragović u Zagrebu!

Osim što je u raznim borbama za ljudska prava ponosno koračala sa velikanima poput Nelsona Mandele i Martina Luthera Kinga, 1993. godine posjetila je opkoljeno Sarajevo, gdje je sa sarajevskim glazbenicima otpjevala 'Sarajevo ljubavi moja'. Iste godine nastupila je u Zagrebu na Trg bana Jelačića. Baez je tada prekinula svoju američku turneju kako bi nastupila u Zagrebu i Sarajevu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook