Miljenik ženske publike Ivan Zak još će jednom pokazati koliko su njegove pjesme romantične i koliko svojim predivnim glasom može dotaknuti i izazvati silne emocije kod publike. Nakon što je rasprodao zagrebačku Arenu, svoj veliki nastup održat će i u varaždinskoj Areni uoči Valentinova, 9. veljače.

Galerija


Posljednji singl "Sama“, za čiju je glazbu, tekst, aranžman, kao i produkciju zaslužan sam Ivan Zak, pokazatelj je koliko publika vjerno iščekuje svaki njegov novi singl i nastup. Odlično prihvaćena pjesma kod publike i u radijskom eteru, gdje je osvojio vrhove top-lista, dodatni su motiv glazbeniku u njegovu daljnjem radu.

Sam glazbenik ističe kako je jedan od glavnih "krivaca" za Arenu Varaždinu, ali i druge koje planira aktualna pjesma "Sama", ljubavna balada modernog svjetskog zvuka koja potvrđuje njegovu umjetničku zrelost.

U varaždinskoj Areni očekuje vas neponovljivi doživljaj uz neke od njegovih najpopularnijih pjesama poput "Tko mi te krade“, "Naučila si me“, "Laku noć“, "Bolja od najbolje“ i mnogih drugih.

Nabavite svoje ulaznice putem sustava Eventim što prije i ne propustite najavljeni spektakl u Areni Varaždin!

Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

Kalember pozirao s legendama koje ni on sam nije odmah prepoznao pa se podsjetio kako su prije izgledali

Neobično izdanje domaće glumice: Navikli smo je vidjeti dotjeranu, ovako raščupana sve je iznenadila

Vezani članci Napad nožem, ilustracija 19-godišnjakinja nožem pokušala ubiti 24-godišnjaka: Izbola ga je po trupu i rukama Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Karte su planule: Zdravko Čolić rasprodao koncert u varaždinskoj Areni!