Magnet za dobru zabavu!

Alen Vitasović stiže u Zagreb, svojim će legendarnim hitovima rasplesati fanove i to na posebnoj lokaciji!

Alen Vitasović Alen Vitasović PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alen Vitasović Galerija

Alen Vitasović održat će koncert za pamćenje za svoju vjernu zagrebačku publiku.

Još jedna adventska lokacija otvorila je svoja vrata, ovog puta izvan centra grada, na Trnju u prostoru Hala Parka koncertne lokacije koja je otvorena sredinom ove godine, a može se pohvaliti brojnim koncertnim nastupima Partibrejkersa, Laibacha, Zabranjenog pušenja, Električnog orgazma, Vatre, Jonathana, Kojota, Artan Lilija i Je Veuxa.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović Jedan je Alen! Alen Vitasović se oglasio nakon teškog oboljenja, evo kako se osjeća nakon svega: "Drži se, svi smo uz tebe!"

U subotu, 4.12.2021. od 20 sati u Hala Parku nastupit će legendarni Istrijan Alen Vitasović. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri Vitasović je izbacio brojne uspješnice, od kojih su najpoznatije "Ja ne gren", "Gušti su gušti", "Ne moren bez nje", "Bura", "Jenu noć" i mnoge druge.

Ulaz na koncert je slobodan!

Hala Park predstavlja spoj industrijskog stila i mekanih svjetlećih lampica, u kombinaciji sa atraktivnim Modulee kućicama, kontejnerskim parkom koji je svoju zabavnu stranu pokazao ovog ljeta na Velesajmu, pravi je magnet za sve koji bi preskočili blagdansku gužvu u gradskom centru i dobro se rasplesali.

Da ne ostane sve na kulisama, organizatori Adventa u Hali pripremili su i bogatu gastro ponudu, velik izbor pića, ali i raznovrstan glazbeni DJ program.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) +20 Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene