Kakve face

Oduševljenje brojnih žena: Riječki bend izveo striptiz pred 15 tisuća ljudi!

Koktelsi (FOTO: PR) Koktelsi (FOTO: PR)

Popularni Kvarnerski bend Koktelsi održali su koncert u Ljubljani i promovirali svoj novi singl „Kreni“ koji je u samo dva tjedna zasjeo na prvo mjesto Jadranske top liste.

Glazbena atrakcija Koktelsi već osamnaest godina uspješno djeluju na području Istre i Kvarnera, a novim singlom odlučili su osvojiti regiju. Singl „Kreni“ pokazao se kao pravi glazbeni adut jer je već osvojio publiku, a i radijske urednike u regiji. U samo dva tjedna popeli su se na prvo mjesto slovenske Aktualove Jadranske top liste i ostavili iza sebe Lidiju Bačić i grupu Vigor.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabavni singl Seksi tulum i duboki dekoltei u novom spotu Koktelsa za pjesmu "Barbara"

Ovi osebujni glazbenici poznati po atraktivnom, energičnom scenskom nastupu i kostimima ni ovaj put nisu razočarali svoju publiku. Odjeveni u kiltove izazvali su oduševljenje, ali i znatiželjnu. „Uvijek nas pitaju što nosimo ispod kiltova?! A zašto trošiti riječi, odlučili smo napraviti pravi performans! „- izjavio je Nikola Peršić, frontman benda nakon što su izveli scenu striptiza na pozornici pred 15 000 ljudi, a koji je očekivano izazvao reakcije oduševljenja ženskog dijela publike.

Tisuće upaljenih upaljača i mobitela u publici stvorili su savršenu atmosferu za samu završnicu koncerta. Koktelsi su izveli „Cesericu“ ,dragog kolege Olivera Dragojevića, a slovensku publiku pozdravili su riječima: "...da ne ispadne da se samo svađamo i to oko Piranskog zaljeva, ima i nešto što nas spaja! „- zaključio je Nikola i organizatoru poklonio potpisani dres NK Rijeke, s obzirom na to da je uz pomoć najboljeg slovenskog trenera Matjaža Keka, NK Rijeka osvojila prvenstvo i kup.

Koktelsi su već na putu prema novim koncertnim destinacijama jer je njihova ljetna turneja već počela. Sve datume i lokacije koncerata možete pratiti na njihovoj facebook stranici. S Koktelsima ovo ljeto sigurno neće biti dosadno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene