Svemirski brod

Klub Kalypso već 30 godina na clubbing sceni od sad u novom ruhu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Klub Kalypso na plaži Zrće nalazi se na clubbing sceni gotovo 30 godina, što ga čini jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe.

Ove je godine Kalypso prošao kroz kompletno preuređenje prostora i pripremio bogat festivalski party program za čitavu sezonu uz brojna zvučna imena svjetske scene elektronske glazbe.

Pogledaj i ovo showbuzz Top destinacija Noa Beach Club ugostio najbolje na svijetu!

Kalypso je dakle prošao transformaciju iz beach bara u festivalski klub. Novi dizajn na ambijentalan način integrira klub u prirodu, sve je "u drvetu", pa čak i DJ pozornica koja se nalazi u sklopu velike drvene skulpture. Integracija u prirodu i šumski ambijent čini klub Kalypso jedinstvenim na plaži Zrće.

Dovoljno je reći: “Spustio se svemirski brod na plažu Zrće i integrirao u šumu, s prirodom. Ime mu je Kalypso.”.

Novi Kalypso je redizajniran na više nivoa, kapaciteta je 3.500 ljudi, sadrži 23 V.I.P. lože u 3 čak različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie cocktail bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran Boškinac branda, te kutak za cigare uz isti, 2 bazena, najkvalitetniji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, te klimatizirani backstage apartman za izvođače s vlastitim tušem, WC-om, svlačionicom, lounge dijelom i direktnim ulazom na pozornicu.

Kalypso je otvorio ovu sezonu Zrće Spring Break 2015 festivalom uz mega-spektakl, nastup kraljeva mashup-ova i bootleg-ova, globalno popularanog talijanskog producentskog DJ dvojca, DJ's From Mars.

Dnevni Afterbeach partyji održavaju se na tzv. pool stage-u. Ta pozornica ograđena je poput koloseuma drvenom konsturkcijom i djeluje zaista impresivno. Svake se srijede u sklopu standardnih Afterbeach festivala održava poseban Foam Pool Party, takozvani pjena-party.

Kalypso predstavlja sezonu 2015. mega-spektaklom "GOA"

Sezona 2015. kluba Kalypso ima izrazito bogat program, bez praznog hoda između različitih festivala, te partyja s gostujućim izvođačima. Tako će, uz standardne festvale, kojih je Kalypso svake godine jedan od domaćina, kao što su Hideout, Spring Break, Forever, Loveweek, Fresh Island, Cro Rocks, Barrakud i Sonus, klub Kalypso predstaviti i svoj prvi vlastiti festival: Stereoforest Festival, na kojem će gostovati vrhunske svjetske DJ zvijezde, kao i lokalne, od kojih su R3HAB, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt, Danny Wade, Joe Shine i DJ Daisy samo neki.

U sklopu Stereoforest festivala održat će se i "Garden of Art", pod kojim nastupaju Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt i Danny Wade, a u istom će festivalu tu biti i "Color Sensation", koji je izrađen po uzoru na indijske GOA beach partyje s "ljetnom kišom" u raznim bojama...

"Garden of Art" je spektakularan, mističan program vrhunske scenografije, koji će se održavati svakog ponedjeljka, svaki će utorak i četvrtak od 21. srpnja nadalje biti rezerviran za "Arcadia Delight", popodnevni event koji asocira na Rajski vrt i mirne pašnjake, čini ju chill out atmosfera za opuštanje uz zalazak sunca i ljetnih cocktaila, deep house glazba, te vocal house sa live act nastupima uz instrumente kao što su saksofon, violina i perkusije.

Uz sve to, klub Kalypso je ove godine domaćin i novim festivalima na Zrću, kao što su Incognito Festival powered by Reforma, kojim je protekli vikend otvorio ljetnu sezonu, pa Hard Island festival, zanimljiv i atraktivan Allure Festival, na kojem nastupaju samo ženski izvođači, te Kalypso Karnival, četverodnevni glazbeni karneval engleske party ekipe WetYourself!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene