Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice održala je sinoć koncert u strazburškoj katedrali.


Pred publikom dupkom ispunjene katedrale Notre-Dame de Strasbourg, mornarička klapa iz Splita predstavila se duhovnim skladbama u klapskom a cappella izričaju najpoznatijih hrvatskih autora.Oduševljena publika klapu je nagradila aplauzom i ovacijama, nakon čega je mornarička klapa izvela još tri skladbe.

Klapa Intrade u Sydneyu održala čak dva koncerta!

Vezani članci I Andrej Plenković sudjelovat će u \'\'Vax Live\'\' koncertu porukom podrške Harry i Meghan, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Andrej Plenković i drugi. Svi oni gosti su na velikom koncertu u Los Angelesu... Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska

Koncertu su nazočili predstavnici Vijeća Europe i Europskog parlamenta, a hrvatsko izaslanstvo predvodio je Miroslav Papa, hrvatski veleposlanik pri Vijeću Europe.

Ovaj je koncert još jedna potvrda vrijednosti i značaja klapske pjesme kao hrvatskog nacionalnog brenda. 'Kroz vašu smo pjesmu zavoljeli Hrvatsku! Hvala vam na tome', izjavila je jedna francuskinja nakon koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook