Oduševljeni!

Klapa Intrade u Sydneyu održala čak dva koncerta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševljavaju svakim novim koncertom na svojoj prvoj koncertnoj turneji u Australiji.

Odmah po dolasku u Australiju krenuli su sa nizanjem uspješnih koncerata, tako da su iza sebe već ostavila oduševljenu publiku u Melbourneu, Sydneyu, Canberii. Zbog velikog interesa, u Sydneyu su održali čak dva koncerta. Pred sam kraj njihovog koncerta organizator je najavio kako iduću godinu mora organizirati koncert klape Intrade u Operi.

Pogledaj i ovo Boris Oštrić i Klapa Intrade Veliki hit! Dalmatinski evergreen "Kapetane, tribali bi doma" nakon 20 godina napokon dobio spot!

>> Spontano zapjevali u restoranu i oduševili Australce!

Osim svakodnevnih koncerata, Tomislavu Braliću i klapi Intrade ostaje malo vremena za 'slobodne aktivnosti', te su tako zauzeti i snimanjem dokumentarca u Sydneyu. Dokumentarac snimaju na najpoznatijim lokacijama od Opera House, ispred Wild fire gdje je Overseas passenger terminal, mitsko mjesto gdje se većina ranijim generacija Hrvata iskrcala u Australiju.

Tu su se snimili i prvi kadrovi dokumentarca koji je snimala ekipa sa privatne televizije. Za potrebe snimanja specijalno su otpjevali Šibensku Baladu u kafiću pored Opere Housea i naravno za svoju dušu. Dok je klapa uživala u nastupu, odjednom se nakon pjesme čuo pljesak japanskih turista koji su došli i slušali izvedbu! Impresivna scena. Organiziran je i vožnja brodom po luci i to je jedinstveni događaj. Organizator im je u klubu Kralj Tomislav organizirao i igranje na balote...

A Tomislav Bralić i klapa Intrade poručuju hrvatskim obožavateljima da se dobro pripremaju za njihov tradicionalni koncert u Zagrebu, 14.12.2013., u Domu sportova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene