Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Vanne, Andree Čulibrk i Lane Klingor, ET napušta i Katarina Rautek.


'Bio je to najljepši period u mom životu', rekla je Katarina Rautek, koja je posljednjih 11 godina bila pjevačica grupe ET. Ona i Boytronic odlučili su krenuti svatko svojim putem, a tu su odluku sinoć podijelili sa slušateljima Narodnog radija, po posljednji puta gostujući zajedno u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon raspada grupe E.T. nestao je iz javnosti, a sada je opet stao pred mikrofon Slika nije dostupna ŠTO JE RADILA PRIJE SKANDALA? Sara Elena imala je težak put do estrade

'Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene. Probat ću ići nekim drugim smjerom u životu, želim probati nešto sama. Bila je to jako teška odluka, no jednog sam se dana probudila i odlučila', rekla je Katarina.

Bez svađe kaže, Boytronic ju je u odluci podržao. 'Normalno je da svaki čovjek osjeti potrebu za nečim drugačijim. U ovoj smo formaciji nekako dosegli svoj maksimum. Malo smo se začahurili, a treba težiti novim izazovima. Mi smo već poprimili neku automatiku u bandu. To se trebalo dogoditi prije ili kasnije jer je normalno da svatko jednog dana želi isprobati nešto svoje', rekao je šef ET-ja, koji već ima novu pjevačicu.

O njoj još nije htio ništa govoriti, a nova formacija banda predstavit će se uskoro na CMC festivalu. 'Nisam bila opterećena svojim prethodnicama, a novoj pjevačici želim da bude bolja od najbolje. Samo hrabro', rekla je Katarina, koja još nije upoznala svoju nasljednicu. Katarina uskoro priprema i svoj prvi samostalni singl. 'U ET-ju mi je bilo prelijepo. Adonis je bio strog šef, ali pravedan'.

Kao najgore iskustvo navela je nastup kada je gazda šank kluba pretvorio u pozornicu, odnosno kad su morali nastupati na šanku.