U pjesmi "Kao sjena si koja me prati" Miroslav Rus je okupio nekolicinu ponajboljih glazbenika hrvatske scene, te je time dodatno obogatio, na svoj način.

Galerija


"Sonja", "Lagano umirem u tvome sjećanju", "Gradske cure", "Rođen u Zagrebu", samo su neke od uspješnica ITD banda, predvođenog dvojcem, Miroslavom Rusom kao autorom, te Branislavom Bekićem kao vokalnim solistom. "Kao sjena si koja me prati" nova je pjesma kojom nastavljaju niz, donoseći sve najbolje iz zvuka prošlosti protkan modernim zvukom vremena u kojem živimo. S njima nema šale, ovom pjesmom odlučno idu prema petom studijskom albumu.

Vezani članci Miroslav Rus - 1 Novo priznanje Miroslavu Rusu: Dobio knjigu notnih zapisa s najistaknutijim autorskim ostvarenjima ITD band ITD band završio glazbenu trilogiju, njihova nova pjesma svojevrsna je razglednica Zagreba

Da bi cijela ova priča bila potpuna, a ideja sprovedena u vizualno djelo, zaslužna je vrijedna ekipa Hit produkcije. Tako je snimljen upečatljivi video uradak s tajanstvenom djevojkom kao simbolom poruke koju nosi i sama – "Kao sjena si koja me prati".

"Malo su nas usporila sva ova događanja oko korone, s obzirom da živimo na relaciji Zagreb - Stockholm, ali želja za petim albumom, poslije toliko godina, jača je od svega. Na tragu toga, izlazi pjesma 'Kao sjena si koja me prati', urađena s ljubavlju, iz sve snage. Zanimljivo je da se u spotu za novu pjesmu nakon dvadeset i pet godina pojavljuje i sam band", rekao je Miroslav Rus.

U istoimenoj pjesmi Rus je okupio nekolicinu ponajboljih glazbenika hrvatske scene, te je time dodatno obogatio, na svoj način. I što očekivati od novog starog ITD-a, osim onog najboljeg, zato uživajte u pjesmi i spotu "Kao sjena si koja me prati".