Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su obnovili međusobnu suradnju sa realizacijom eurovizijske pjesme 'Crno i belo', bivši supružnici Kaliopi i kompozitor Romeo Grill su odmah nakon povratka iz Bakua započeli realizaciju novog albuma.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Miley Cyrus i Dua Lipa Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale Andrej Plenković Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta"

Ovaj album će sublimirati cjelokupnu energiju i inspiraciju koja je bila u njima svih ovih godina, a koja kod ovog poznatog i dokazanog tandema znači – “Balkan soul-pop”.

Sa 10 novih pjesama na albumu, a kojih će Romeo Grill biti kompletan autor, Kaliopi će produžiti priču legendarne BATO, KOFER LJUBAVI i mnogih drugih ExYu hitova, kao dokazan makedonski brend, spreman da još jednom  potvrdi svoju poziciju na Balkanu.

>> Na koncertu šokirala: 'Rastala sam se od 13 godina mlađeg supruga!

Album se snima u Švicarskoj, Njemačkoj i  Makedoniji, u jednoj prekrasnoj atmosferi i sa mnogo izvanrednih glazbenika iz cijele regije.

Dok album ne ugleda svjetlo dana, javnost će od danas moći čuti prvi singl sa albuma pod nazivom “Vučica”.  Za njega je snimljen i video spot za koji režiju potpisuje Aleksandar Ristovski – Princ, koji je radio i eurovizijski spot za Kaliopi, kao i mnogo drugih spotova u njenoj karijeri.

“Ovaj album predstavlja jedno predivno i veliko iskustvo za mene, nešto sasvim novo. Radim sa jednim “novim” Romeom, a on sa jednom drugačijom Kaliopi. Najljepše u ovom procesu je otkrivanje trenutka da smo svih ovih proteklih 12 godina u glazbi jedno bez drugog, itekako bili prisutni u osobnim kreiranjima. Drugim riječima, mi kao da se nikad nismo ni rastali. Romeo Grill je definitivno i po definiciji autor, koji zna kako će svojim pjesmama  dotaknuti moju dušu i natjerati me da nadmašim sebe čak i tamo gdje najmanje vjerujem”, izjavila je Kaliopi.

“Jako je teško da se nađe motivacija  za jednog umjetnika kao što je Kaliopi, jer ona je postigla sve u svojoj karijeri – od brojnih nastupa, koncerata, albuma, nagrada, hitova, pa čak i evergreena. Tako da sam presretan što smo oboje napravili jedan veliki korak,  a sa ovim albumom nam nije cilj da dotaknemo zvijezde, već da se okrenemo  ljudima koji vjerno prate Kaliopi  svih ovih godina. Oni su razlog zbog kojeg radimo ovaj album i naša motivacija”, tvrdi Romeo Grill.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook