Sjajna večer

Poslastica za kraj: Zigman uveličao jedan od najatraktivnijih događaja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Juraj Zigman priredio je pravu modnu poslasticu.

Završna večer velikog modnog događanja Extravagant gala obilježena je modnim spektaklom jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraja Zigmana.

Pogledaj i ovo Beyonce - 1 I ona ga je prepoznala! Hrvatski dizajner pohvalio se velikim uspjehom, njegov kostim nosila je slavna Beyonce: ''Nikad nisam mislio da ću ovo pisati...''

Na velikoj gala reviji i prvom predstavljanju u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, omiljeni dizajner brojnih zaljubljenika u modu predstavio je kolekciju od čak trideset veličanstvenih kreacija. Samouvjerene i senzualne žene neopterećene trendovima i ovoga su puta njegova glavna inspiracija. Zanimljive i vrlo ekscentrične Zigman kreacije oduševile su sve prisutne, a velika gala revija prvi je puta održana u muzejskim salonima što je izazvalo veliko oduševljenje.

„Večer je bila fenomenalna i sretan sam što sam nakon dužeg vremena reviju održao upravo u svom rodnom gradu Rijeci. Obožavam Rijeku. To je zaista poseban grad. Prvi sam put predstavljao svoje kreacije u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, a upravo je taj kontrast prostora i mode bio savršen“, naglasio je Zigman.

Velika gala revija privukla je brojne zaljubljenike u modu između ostalih i Ivanu i Jasnu Nanut, Matiju Vuicu, Boruta Mihalića, Snježanu Mehun, Nenada Korkuta, Nikolinu Miletić Minovsku, Ivanu Delač Đolo, Tinu Vukov, Ivonu Brnelić i brojne druge.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene