Glazbena legenda

Povijesni spektakl u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jura Stublić i grupa FILM najavili su spektakl koji će se u srijedu, 12. veljače od 21 sat održati u zagrebačkom Green Goldu Clubu.

Jura Stublić i grupa FILM u posljednjim su pripremama za veliki zagrebački koncert Antenaplugged koji će se u srijedu, 12. veljače od 21 sat održati u zagrebačkom Green Goldu Clubu.

Pogledaj i ovo showbuzz Za srce i dušu PJESME KOJE SRCE DIRAJU Koja vam je omiljena?

'Grupa FILM se za nastup priprema u našem tajnom kampu na Korčuli. Svakodnevno vježbaju i treniraju kondiciju, a mene su ostavili u Zagrebu da se blamiram u medijima i pripremim sve što je potrebno za povijesni spektakl!', rekao je Jura Stublić i dodao:

'Slobodan sam i savršeno zadovoljan. Zato neću svirati na Valentinovo već dva dana prije 12.02. u Green Gold Clubu. Tamo ću ostati do zorata i već sam za tu priliku kupio tri sanduka najboljih i najskupljih svjetskih egzotičnih piva tako da ću se na Valentinovo oporavljati od slavljenja Antenaplugged koncerta!'

Nakon sjajnog prvog ovogodišnjeg Antenapluged-a, drugi od tri besplatna koncerta koja najslušaniji zagrebački radio - Antena Zagreb poklanja svojim slušateljima donosi još jedno iznenađenje.

Jura Stublić pretučen na dočeku Nove godine

'Grupi FILM i Juri Stubliću na pozornici će se pridružiti još jedna glazbena legenda. To će još neko vrijeme ostati iznenađenje, a vjerujem kako će naši slušatelji biti jako zadovoljni i drugim koncertom. Pozivam sve da dođu što ranije u Green Gold Club kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto i nesmetano uživali u glazbenom spektaklu!', rekao je ambasador koncerta, radijski DJ Saša Lozar.

Najslušaniji zagrebački radio besplatano uživanje u svirkama najpopularnijih izvođača hrvatske urbane glazbe poklanja već treću godinu zaredom, a početak ovogodišnje rock groznice pokazao se kao izvrstan lijek protiv hladnoće i nezaboravan provod u ovim tmurnim danima. Na ovogodišnjim Antenaplugged koncertima očekuju nas brojne glazbene poslastice i iznenađenja stoga ne propustite srijede, 12. i 26. veljače od 21 sat kada nas na pozornici Green Gold Cluba očekuju nezaboravani provodi uz legende hrvatske urbane glazbe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene