Na Valetinovo, a ujedno i svoj rođendan, Josipa Lisac virtualno će provesti publiku diljem svijeta kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale unazad par godina.

Galerija


Virtualni koncert 14. veljače od 20 sati Josipa će odsvirati praćena svojim sjajnim bandom, kao i izuzetnom audio vizualnom produkcijom koju će donijeti u domove slušatelja doslovce diljem svijeta.

Vezani članci Ivan Zak (Foto: PR) Ivan Zak priznao: "Nakon što sam prvi put gledao film La Bamba, bilo mi je jasno da su pjesma i gitara moj poziv" Slika nije dostupna Progovorila o Zaku: "Bila sam lansirna rampa za sve što je napravio"

Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. siječnja, a ulaznice će se prodavati isključivo preko www.entrio.hr.

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?