Pjesma “Ti si moja sreća”, čiji tekst i glazbu potpisuje Jeronim Marić iz grupe Adastra, već je sada našla svoj put do srca slušatelja.

Galerija


Pjesmu "Ti si moja sreća" ne vole gurati u granice objašnjenja jer svako uho i srce drukčije vide svoja čekanja ili rastanke. Za pjesmu, kažu tek, da je nalik putovanju u 4 minute i zagrljaju na daljinu.

Vezani članci Klapa izvedba (Foto: Dnevnik.hr) Klapa Hrvatske ratne mornarice prisjetila se Vukovara: Za Dnevnik Nove TV premijerno izveli "Molitvu za ravnicu" Slika nije dostupna POTRESAN VIDEO Jednima stvarnost, drugima nezamislivo?

“Pjesma me podsjeća na pejzaž što juri prozorom automobila na putovanju, odlaske do nekih novih dočekivanja”, izjavila je Nika Antolos

„Glazba kao ozvučene emocije svakom svira drukčije. Upravo zato volim stvarati jer to daje slobodu svakome tko sluša da drukčije čuje“, rekao je Jeronim i istaknuo kako je Grad Rijeka 2020. godine Europska prijestolnica kulture te je sretan što su dio te priče. Zahvaljuju Turističkoj zajednici grada Rijeke što su sponzorirali ovaj spot.

Upisan u skladbu svojim darom stoji i Krešimir Kaštelan, vrhunski basist Crvene jabuke.

Jeronim i Nika iza sebe imaju još jedan duet „Posljednji dah“, a često ih vidimo i zajedno na pozornici. Naglašavaju kako planiraju suradnju i ubuduće.

Slavni glazbenik u vrućem duetu s misterioznom brinetom: Je li nova ljubav na pomolu?