Objavila je Jelena Rozga novi singl, jako zanimljivog teksta.


Nakon pet godina, Jelena Rozga bacila je pravu bombu svojim slušateljima u vidu trećeg solističkog albuma zanimljivog naziva "Moderna žena".

Vezani članci Ante Burazin i Jelena Rozga Jelena Rozga pozirala u zagrljaju zgodnog trenera i pohvalila se impresivnim rezultatima treninga Jelena Rozga - 1 Rozga sve osvojila zamamnom kombinacijom, jedan detalj na fotografiji iskočio je u prvi plan

Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe Magazin i današnjih "modernih" nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jelenino najbolje djelo do sada.

Album je prošlog tjedna najavljen prekrasnom baladom "Pismo glava" koja je do sad zabilježila već impozantan broj pregleda na youtube kanalu, koji očigledno ne prestaju rasti iz dana u dan.

Danas je točno u podne na svom kanalu predstavila spot za pjesmu po kojoj album i nosi naziv "Moderna žena". Osim što je pjesma već prozvana "ženskom himnom", zanimljiv su i kostimi Juraja Zigmana koje Jelena nosi u spotu koji šalju poruku kako moderne, tako i moćne žene.

"Moderna žena" ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo tko smo... razum da ostanemo to što jesmo", kratko je Jelena opisala Modernu ženu u čijim stihovima se pronašla svaka žena, bar jednom u životu, što i je razlog spontanog nadimka "ženska himna", koju je pjesma dobila.

Ostale pjesme nam ostaje da preslušamo, a većina njih kako se pretpostavlja, naći će se na "repeat"-u.

Album potpisuje provjerena ekipa glazbenih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pero Kozomara, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.