Jedna od najljepših i najatraktivnijih Hrvatica, Makaranka Anamaria Raič uputila je ljetni poziv koji se teško odbija. Po povratku s grčkog Mikonosa, predstavila je seriju fotografija kojom najavljuje nezaboravno ljeto u najljepšoj makarskoj ljetnoj oazi Makarani.

Galerija


 Ova 24-godišnja influencerica i studentica financija te prava ovog će ljeta najviše vremena provesti u rodnom gradu. Foto kampanja za Makaranu koju je snimila obići će regiju. Radi se o ljetnoj oazi koja je proteklih godina postala popularno odredište brojnih Hrvata ali i turista iz cijelog svijeta. Ovaj dnevni lounge bar i klub prostire se na nekoliko stotina metara kvadratnih. Svojim uređenjem izvrsno se uklopio u okolni prostor smješten tik uz Jadransko more. Materijali koji su korišteni pri uređenju su drvo, kamen te čelik koji je korišten pri izradi velikog šanka na otvorenom s kojeg pogled puca na more.

PR
PR

Koncept ljetnog uživanja u prostoru koji se izvrsno stopio s okolinom tema je foto kampanje Anamarie Raič. Velika ljuljačka, koja će izvrsno poslužiti za fotkanja, nova je atrakcija koju je među prvim isprobala upravo Anamaria. Drvene ležaljke te nezaobilazne luft fotelje izvrsna su kulisa za ljetni predah od aktivnosti.

PR
PR

Koncept svjetskih destinacija uživanja i zabave u Makarani odiše zabavom koja nastupa sa zalaskom sunca. Performeri iz razvikanih destinacija tada postaju glavne zvijezde koje će ovog ljeta oduševiti izborom kostima. Jer kad dođe sumrak, Makarana vas vodi na nezaboravno putovanje svijetom glazbe i uživanja!

Vezani članci Andrej Plenković ''Evo ga Plenki'': Predsjednik Vlade otkrio kako provodi godišnji, je li se okupao i tko je glavni u kuhinji Anamaria Raič - 11 Hvali se savršenim trbušnjacima i crtama od sunčanja u seksi bikiniju neobičnog kroja