U Sarajevu

FOTO Ja BiH... festival oduševio posjetitelje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ja BiH... festival, koji se održao u Sarajevu, obilježili su brojni poznati gosti.

Bogat i zanimljiv program, brojni sudionici i gosti obilježili su peti, jubilarni Ja BiH…festival održan od 2. do 6. lipnja 2014. godine u bosansko-hercegovačkoj  prijestolnici.
 
Za vrijeme 5 dana Zagreba u Sarajevu, uzvanici su mogli uživati u izložbi slikara Vatroslava Kuliša - Portreti Darka Glavana,  promociji nove knjige Mani Gotovac kao I u predstavi 'Pričaj mi o Gorkom' s Juditom Franković, Hanom Hegedušić i Robertom Plemićem u glavnim ulogama.

Pogledaj i ovo Ivica Propadalo i Dragana Todorović kao na filmu Ivica Propadalo ne odvaja se od 28 godina mlađe supruge, osvojila ga je samo jednom molbom na njegovu koncertu!

I Zuhra se pridružio Stand upu za žrtve poplava!

Glazbena poslastica festivala bio je koncert 'Glumice pjevaju' Jasne Bilušić i Ivane Rushaidat, kao i debitantski nastup grupe Karne i Gorana Navojca i legendarne Teške industrije.

Od filmova predstavljeni su 'Kauboji' Tomislava Mršića, 'Majstori' Dalibora Matanića, 'Gangster te voli' Nebojše Slijepčevića, 'Svećenikova djeca' Vinka Brešana te 'Visoka modna napetost' Filipa Šovagovića.

'Jako nam je drago što je Festival unio malo radosti i pozitivnih vibracija u ovim teškim vremenima, obzirom na cjelokupnu situaciju i elementarne nepogode koje su pogodile cijelu regiju. Hvala svima koji su došli, koji su nas podržali i pomogli nam da dio sredstava od programa doniramo u humanitarne svrhe', rekao je kreativni direktor Ja BiH…Festivala Ivica Propadalo.
 
Svojom nazočnošću festival su uveličale brojne poznate osobe: glazbenice Amira Medunjanin i Maya Sar, glumci Enis Bešlagić i Jasna Ornela Bery, režiser i producent Jasmin Duraković, hrvatska konzulica Vesna Vid i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene