Čista pozitiva, zarazan osmijeh, vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao ni stas, samo su neke od riječi koje na prvu opisuju Ivanu Marić.


Odličnim singlom "Nađi vremena za ljubav", koji je osvajao vrhove top lista radijskog i televizijskog etera, Ivana Marić je započela godinu, a ono što sada predstavlja prava je ljetna glazbena bomba. Novom pjesmom "Jao meni" o kojoj se već sada priča, Ivana je odlučila obilježiti ovo ljeto.

Vezani članci Nives Ivanišević (FOTO: InstagramNarodniRadio) Stiže "hrpa" celebrity beba: Trudne Nives, Marijana, Jelena... Bit će i puno poznatih očeva! Ivana Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ivana Marić progovorila o svojoj maloj junakinji: "Kad sve to doživiš, samo želiš da ti je dijete zdravo, ništa drugo"

"Jao meni" su dvije riječi koje je svatko od nas izgovorio stotine puta i baš sam se zbog njih zakačila za ovu pjesmu. Toliko simpatično i jednostavno se sljubljuju tekst i glazba da sam jedva čekala uobličiti to svojim glasom. Mislim da pozitiva koju širi i koja se osjeća dok slušate ovu pjesmu će vas jednostavno natjerati da je slušate sve više", poručuje Ivana.

Ujutro dok se vozite na posao, popodne kad se opuštate ili dok radite nešto sasvim drugo, jednostavno paše uz sve – ovim receptom Ivana preporučuje da uživate u novoj pjesmi.

Jednom rječju već sada je jasno kako je pred nama još jedan odličan ljetni hit, koji autorski kada je tekst u pitanju potpisuje Andrea Čubrić, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ivan Škunca.

Simpatično, jednostavno, ljetno, lepršavo i zarazno. Ovim riječima vas pozivamo da poslušate novu pjesmu Ivane Marić "Jao meni".