Četiri godine od objavljivanja prvog samostalnog singla ‘Tebe voljeti’, Ivana Marićm dočekala je izlazak albuma “Hodaj”


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Od kraja 2008. Ivana je nanizala pet vrlo uspješnih singlova s kojima je pronašla svoje mjesto u radijskim programima, a da je njezina popularnost sve veća dokazuje i nedavna live svirka u studiju Narodnog radija nakon koje su reakcije slušatelja bile više nego pozitivne. Nakon spomenute ‘Tebe voljeti’ koja i otvara album ‘Hodaj’, uslijedila je pjesma ‘Trn i cvijet (Stani)’, (obje pjesme napisala je Aleksandra Milutinović) koja je do danas ostala možda i njezin najprepoznatljiviji hit, a krajem 2010. godine publici se predstavlja pjesmom Arsena Dedića ‘Izdajica’.

Sve Ivanine singlove prate i odlični video spotovi, a isti je uspjeh uslijedio i prošlog proljeća s nešto bržom pjesmom ‘Popuštam’ koja je odlično prošla na radio postajama. Taj je singl i najavio Ivanin ulazak u studio i dovršavanje pjesama za album koji je dobio ime po posljednjem singlu s albuma, “Hodaj”, a koji je Ivana posvetila svojoj kćerki.

Bogato opremljeni CD uz tekstove svih pjesama i galeriju Ivaninih fotografija Gorana Matijašeca, sadrži još 5 pjesama među kojima su i ‘Ne prilazi’ s Hrvatskog radijskog festivala 2009., te ‘Tko si mi ti’ koju je Ivana izvela na nedavnom Međimurskom festivalu i za koju je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju, a kao posebni dodatak tu je i klavirska verzija pjesme iste pjesme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook