Otišao korak dalje

Razlog za zadovoljstvo: Singl "Milion" najavljuje novo poglavlje u životu Ivana Zaka!

Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) IZ VIDEOS 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) +0 Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Galerija

Tisuće prodanih albuma, rasprodani koncerti i brojna priznanja, tek su jedan mali dio dosadašnjeg uspjeha Ivana Zaka.

Svima dobro poznato i priznato ime na našoj estradi Ivan Zak, ima novih "Milion" razloga za zadovoljstvo.

Upravo je "Milion" naslov Ivanove nove pjesme i video spota, koji će zasigurno oduševiti sve obožavatelje. Navikli na vrhunsku produkciju, kada su u pitanju pjesme i spotovi, ovoga puta otišao je korak dalje. Po prvi puta njegove stvari izlaze pod vlastitom etiketom IZ Produkcija i IZ Videos.

Da je ovo pjesma drugačija od svega što je do sada radio, uvjeriti ćete se slušanjem prvih taktova.

"Tražim uvijek nešto novo u studiju. Naročito u današnje vrijeme kad se glazba mijenja kao i sve drugo. Tražim nove beatove i melodiju i upravo je tako nastao "Milion". Nadam se da će vam se svidjeti, kao što je oduševila i mene, dok sam je stvarao'', istaknuo je ovom prigodom Zak.

Kao i svaki puta do sada kada su u pitanju video izdanja, publika je imala prilike vidjeti ono najbolje od Ivana i njegove vrijedne ekipe. To najbolje ni ovoga puta nije izostalo, pa se za potrebe snimanja "Miliona", potegnulo do Zadra, Paga i Brača.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene