Ivan Dražović
Ivan Dražović Foto: PR

Ivan Dražović predstavlja novi spot, a ističe kako već radi na novim pjesmama koje će se naći na njegovom albumu prvijencu.


Ivan Dražović, glazbenik već godinama poznat po klasičnim izvedbama, potpisao je ekskluzivni izvođački ugovor s Croatia Recordsom, kojim okreće novu stranicu u svojoj karijeri, diskografski i stilski. Prva stanica je singl Vridnije mi ništa nije koji je snimio u suradnji s klapom Ad Hoc.

Vezani članci Daria Hodnik Nova pjesma Darije Hodnik svaki loš dan učinit će boljim, a evo zašto je stigla i u najbolje vrijeme Walter Fuego Glazbeni prvijenac Waltera Fuega publiku vodi u svijet mašte i zaljubljenosti, poslušajte pjesmu "Ti"

Zanimljivo, pjesmu je premijerno izveo na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu 2019. godine kada je privukao pozornost i šire publike. Naime, do tada je bio poznat u krugovima onih koji slušaju klasičnu glazbu, a sada je došlo vrijeme za nešto drugo, novo, ali isto tako izazovno. „Jako sam ponosan na suradnju s Croatia Recordsom, na svoje suradnike, sadašnje i buduće. Idemo sada osvojiti hrvatsku publiku", rekao je Ivan koji naglašava kako su za njega uvijek govorili da je prije propjevao nego što se rodio: "Bavio sam se klasičnom glazbom i opernim pjevanjem, trebao sam ići u Italiju nastaviti karijeru i operno usavršavanje, ali sam ostao u Hrvatskoj, zavolio zabavnu glazbu i krećem u tom smjeru."

Za pjesmu Vridnije mi ništa nije Dalibor Musap i Želimir Škarpona potpisuju glazbu i aranžman, Lući Tukić tekst, a spot je radio Igor Gojić iz Kreathia Studija. Sniman je u Kneževoj palači i hotelu Niko u Zadru i trajalo je tri dana. Ivan ističe kako već radi na novim pjesmama koje će se naći na njegovom albumu prvijencu. „Počinjemo s nešto laganijim pjesmama, a poslije će doći i brže i plesne. Bit će za svakoga po neštu, ali tematika je ljubavna“, naglašava Ivan.

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica