premijera spota

Mladi Zadranin Ivan Dražović iz operne glazbe kreće u pohod na hrvatsku zabavnu scenu

Ivan Dražović Ivan Dražović Foto: PR

Ivan Dražović predstavlja novi spot, a ističe kako već radi na novim pjesmama koje će se naći na njegovom albumu prvijencu.

Ivan Dražović, glazbenik već godinama poznat po klasičnim izvedbama, potpisao je ekskluzivni izvođački ugovor s Croatia Recordsom, kojim okreće novu stranicu u svojoj karijeri, diskografski i stilski. Prva stanica je singl Vridnije mi ništa nije koji je snimio u suradnji s klapom Ad Hoc.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

Zanimljivo, pjesmu je premijerno izveo na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu 2019. godine kada je privukao pozornost i šire publike. Naime, do tada je bio poznat u krugovima onih koji slušaju klasičnu glazbu, a sada je došlo vrijeme za nešto drugo, novo, ali isto tako izazovno. „Jako sam ponosan na suradnju s Croatia Recordsom, na svoje suradnike, sadašnje i buduće. Idemo sada osvojiti hrvatsku publiku", rekao je Ivan koji naglašava kako su za njega uvijek govorili da je prije propjevao nego što se rodio: "Bavio sam se klasičnom glazbom i opernim pjevanjem, trebao sam ići u Italiju nastaviti karijeru i operno usavršavanje, ali sam ostao u Hrvatskoj, zavolio zabavnu glazbu i krećem u tom smjeru."

Za pjesmu Vridnije mi ništa nije Dalibor Musap i Želimir Škarpona potpisuju glazbu i aranžman, Lući Tukić tekst, a spot je radio Igor Gojić iz Kreathia Studija. Sniman je u Kneževoj palači i hotelu Niko u Zadru i trajalo je tri dana. Ivan ističe kako već radi na novim pjesmama koje će se naći na njegovom albumu prvijencu. „Počinjemo s nešto laganijim pjesmama, a poslije će doći i brže i plesne. Bit će za svakoga po neštu, ali tematika je ljubavna“, naglašava Ivan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) +0 Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Fani Čapalija objavila staru fotku s Anicom Kovač, nitko se ne može nadiviti ljepoti naših bivših misica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene