Irfan Omićević (Foto: Igor CC Kelčec)
Irfan Omićević (Foto: Igor CC Kelčec) Foto: Igor CC Kel?ec

Album Irfana Omićevića bit će predstavljen uskoro, a sada predstavlja naslovni singl.


Irfan Omićević predstavlja naslovnu pjesmu s debitantskog albuma sjajne lirike u osobnoj interpretaciji autora, "Pjesme koje ispjevane nisu".

Album će biti objavljen uskoro, a uz singl je objavljen i spot koji potpisuje sve popularniji dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Sve pjesme potpisuje Branimir Mihaljević.

Zbirka pjesama Irfana Omićevića „Pjesme koje ispjevane nisu“ objavljena je 2017. godine u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Vinkovcima, a donosi tematski raznolike pjesme, o ljubavi i osjećajima koje ju prate - sumnji, iskrenosti, čežnji, želji za trajanjem, nadi, ali i o prolaznosti, vremenskom satu koji nemilosrdno otkucava. Nekoliko pjesama autor posvećuje zavičaju, a neke su inspirirane čeznutljivom toplinom. Ovaj rođeni Osječanin sve je pjesme napisao slobodnim stihom, ali s najčešće vidljivim sintaktičkim cjelinama i ponekad svjesno uporabljenim efektom nezavršenosti.

Za svaku skladbu s albuma skladane su originalne instrumentalne glazbene minijature u kojima se ističe vrhunska interpretacija autora, no i vrhunska glazbena ekipa koja ga prati. Branimir Mihaljević, Ante Gelo, Nikša Bratoš, Martin Kutnar i Darko Seak Benčić samo su neka od imena koja su sudjelovala u stvaranju magičnih atmosfera koje prate Irfanovu poeziju.

Ovaj nesvakidašnji izričaj, stvaran bez opterećenja, slušatelju pruža opuštajuće trenutke, često vrlo potrebne u današnjem užurbanom svijetu. CD je već dostupan na digitalnim platformama, a CD sa svih 16 pjesama ovih dana dolazi u sve CD shopove u Hrvatskoj.