Ostalo je nešto manje od mjesec dana do velikog koncerta Ivana Zaka u varaždinskoj Areni.

Galerija


Ulaznica u prodaji još ima, ali zbog velikog interesa koji vlada otkad je koncert najavljen koncert bi uskoro mogao biti rasprodan.

Vezani članci Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija U ovoj županiji građani mogu krajem tjedna bez naručivanja primiti svoju dozu, objavljeno i koja cjepiva imaju Policija, ilustracija Detalji stravičnog ubojstva u Varaždinu: Iste večeri policija je razgovarala s profesorom, a u udruzi im nisu otvarali vrata pa su policajci otišli

Nakon zagrebačke Arene, koju je napunio prije dvije godine, Ivan Zak održat će pravi glazbeni spektakl i u varaždinskoj Areni uoči Valentinova, 9. veljače te će svojim obožavateljima prirediti večer za pamćenje uz svoje najljepše hitove.

Ususret koncertu porazgovarali smo s Ivanom o njegovim nastupima, glazbenoj industriji i počecima karijere.

Sjećaš li se svog prvog koncerta?
Zapravo i ne. Nastupam od svoje 16. godine i doista mi je teško reći u kojem se trenutku nastup pretočio u koncert. A tijekom karijere imao sam sjajnih koncerata. Još uvijek mi je najdraži i najteži onaj u zagrebačkoj Areni.

Kako i koliko se promijenila glazbena industrija od tvojih početaka do danas?
Glazbena industrija i trendovi mijenjaju se strelovitom brzinom kao i način plasiranja glazbe. Danas, bez YouTubea, društvenih mreža, interneta općenito, glazba je nezamisliva. Nekad smo jedva čekali da željenu pjesmu čujemo na radiju, kad bismo ju čuli na koncertu uživo, padali smo u delirij, a uz spot na televiziji sjedili smo prikovani, slušali i gledali. Danas kad na repeat možete slušati ono što vam je po guštu onoliko puta koliko želite, u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu - trebam li onda još nešto posebno reći o tome?

Što si htio biti kad si bio dječak?
Nije tajna da oduvijek volim glazbu i automobile. Tako sam odmalena htio voziti formulu, no ipak nakon što sam prvi put gledao film "La Bamba", odmah mi je bilo jasno da su pjesma i gitara moj poziv.

S kim bi htio surađivati s naše scene, a s kojim stranim izvođačem?
Mnogo je sjajnih autora i glazbenika na sceni i, kao što sam već rekao, poštujem rad mnogih. U ovom trenutku pregovaram o nekim mogućim suradnjama i ne bih htio previše otkrivati o tome - neka to bude iznenađenje.

Vjerujemo kako Zakovi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju ovaj koncert, za koji smo sigurni da će ga još dugo pamtiti.

Supruga Dina Rađe objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, obožavatelji u transu: ''Wow, savršenstvo''

Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

Trudna Meghan za izlazak odjenula haljinu od 28 tisuća kuna, sličnu je nekad nosila princeza Diana