Koncert "Indexi i prijatelji: Da sam ja netko" oduševio je publiku.


Sinoćnji tradicionalni koncert "Indexi i prijatelji: Da sam ja netko" koji je održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog doista je bio koncert za pamćenje, a razgaljena publika uglas je pjevala hitove Indexa koje su izvodili Željko Bebek, Dado Topić, Boris Novković, Massimo, Amel Ćurić, Aleksandra Kovač, Željka Katavić Pilj, Goran Karan, Giuliano, Jelena Tomašević, grupa Azil i drugi.

Vezani članci Petar Grašo (Foto: Promo) Jeste li ju pjevušili? Ovo je najslušanija hrvatska pjesma 2018. godine Slika nije dostupna 'Uz ove pjesme se napravio jedan veći dio države'

Pokretač projekta i producent koncerta posvećenog Indexima, Tomislav Kašljević ponovno je uspio okupiti i članove Indexa, nastavljajući tako tradiciju projekta "Indexi i prijatelji" koja traje još od 2007., uz rasprodane dvorane i hitove koje obožavaju sve generacije. U postavi Indexa svirali su nekadašnji članovi - Fadil Redžić, Ranko Rihtman, Neno Jurin,Kornelije Kovač, Peco Petej i Miroslav Šaranović uz Murisa Varajića.

Vanna u Lisinskom: 25 godina karijere, 3 koncerta, 1 ispunjena želja

Emotivno i nostalgično glazbeno putovanje kroz bogati opus kultne sarajevske grupe Indexi privuklo je mnogobrojnu publiku, a među njima i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića. Pjesnikinja Maja Perfiljeva koja je napisala neke od najznačajnijih hitova Indexa kao i pjesmu "Da sam ja netko", "Sanjam" i "Balada", izašla je iz publike i pridružila se glazbenicima na pozornici, a koncertu se pridružila i redateljica filma "Ti mene nosiš" Ivona Juka, koja je na koncertu najavila i svoju novu dramsku seriju koja nosi naziv po hitu indexa "Da sam ja netko".

Goranu Karanu koji je bio jedan od izvođača pripala je i uloga voditelja, pa je publiku upoznao i s angedotama iz perioda nastanka Indexa od 1962. godine nadalje.
Koncert je završen zajedničkom izvedbom hita "Ti si mi bila naj,naj", a oduševljena i vidno dirnuta publika je Indexe i sve pjevače koji su izvodili njihove hitove, jedva pustila s bine. Kako je bilo pogledajte u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook