Igor Vukojević i Žanamari (FOTO: PR)
Igor Vukojević i Žanamari (FOTO: PR)

Igor Vukojević i Žanamari razbuktali su ovo Valentinovo strastvenom baladom o zabranjenoj ljubavi.


Fantastičan kantautor Igor Vukojević napokon u svom najboljem izdanju osvaja hrvatski radijski eter hitom ‘Srce ne pita’ u duetu s atraktivnom Žanamari, koja u zadnjih par godina ne prestaje iznenađivati.

Vezani članci Žanamari (FOTO: Instagram) Vani skoro pa sibirska zima, a Žanamari se skinula u badić: ''Mislim da previše volite pohano meso'' Franka Batelić, Sementa Rajhard, Žanamari (FOTO: Pixell) Otkrivamo što su neke od najzgodnijih Hrvatica pisale Djedu Božićnjaku, nevjerojatno je što im se sve ostvarilo

Ovu znakovitu modernu pop baladu o snazi zabranjene ljubavi Igor i Žanamari poklanjaju nam točno za Valentinovo, da dodatno razgale i razbuktaju zaljubljena srca, ali i ona koja će to tek postati. "Pjesma ‘Srce ne pita’ je istinita priča. Napisao sam je poprilično davno, ali sad je doživjela da bude snimljena u svojoj najboljoj verziji, u duetu sa Žanamari.
A zašto duet sa Žanom? Zato što je prava rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj stoji pjesma baš kao salivena. Na sreću, poznajemo se dugo i lako smo se usaglasili da ovo trebamo uraditi zajedno. Moram pohvaliti i njenu ulogu u video produkciji, jer ovaj video izgleda ovako dobro zahvaljujući njenoj vještini u montaži. Ta žena je čudo! A veliko hvala i našem Mariu za super ideje i veliki trud da se snime svi ti kadrovi. Spot smo snimali u Dalmaciji - Makarska, Tučepi, Baška Voda... To je zaista prelijep dio svijeta.”

Spot je snimljen u maniri starih hollywoodskih filmova, a za vintage atmosferu zaslužna je i prekrasna lokacija predsjedničkog apartmana u hotelu Horizont, Baška voda. “Čim sam vidjela ovaj prostor inspirirao me da našu priču ispričam u retro stilu.” - kaže Žanamari koja je režirala ovaj video spot zajedno sa svojim mužem Mariom Perčićem pod okriljem svoje producentske kuće V.R.H. Productions.

Suradnja s Igorom Vukojevićem nije bila slučajnost priznaje Žanamari: “Zaista dugo pratim Igorov rad, imam čak i njegovih par albuma koje zaista volim slušati. Sviđa mi se što piše sam svoje pjesme i fura svoj film. Ne robuje glazbenim trendovima i eksperimentira s različitim glazbenim elementima baš kao i ja. Kad smo se prvi put upoznali i on je meni priznao da me jako cijeni kao vokalisticu i da je siguran da ćemo jednom nešto zajedno napraviti jer imamo sličan senzibilitet i glazbeni put.”

Ovim duetom Igor Vukojević najavljuje svoj novi album koji je ujedno i album prvijenac na hrvatskom tržištu. - “Kad mi je poslao master albuma da čujem - odvalila sam! I Maki i ja obožavamo njegov posljednji singl ‘Bura’ koji će se također naći na albumu.” - komentira Žanamari. “Ja osobno, takodjer imam album na vidiku, jer se skupilo zaista puno singlova koji su izvrsno prihvaćeni od publike i radijskih urednika - Pina Colada, Romantika, Uragan i drugi. Svoju priču nastavljam novim solo singlom koji izlazi na proljeće, a do tada uživajte u ovom divnom duetu s Igorom!”