još intimnije

Savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta: Ida Prester i Lollobrigida snimili unplugged verziju pjesme "Dodir"

Ida Prester Ida Prester Foto: PR

"Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je "Dodir" stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli", kaže Ida Prester

Dok se novi elektro-pop singl Ide Prester "Dodir" uspješno emitira na radio i TV postajama, streaming servisima te YouTubeu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida team predstavljaju "Dodir" u akustičnom aranžmanu.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

"Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je "Dodir" stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli", kaže Ida Prester, autorica pjesme i dodaje: "Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota - savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta."

Osim klupskog synth pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma, "Dodir" sada imamo prilike slušati i uz akustičnu gitaru te lagane udaraljke. Ovu verziju pjesme osmislio je gitarist Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari - također članovima Lollobrigide - odsvirao pjesmu.

Spot za "Dodir" unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad.

"Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota", objasnila je Ida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene