Ida Prester
Ida Prester Foto: PR

"Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je "Dodir" stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli", kaže Ida Prester


Dok se novi elektro-pop singl Ide Prester "Dodir" uspješno emitira na radio i TV postajama, streaming servisima te YouTubeu, već nam stiže nova verzija pjesme. Ida i njen Lollobrigida team predstavljaju "Dodir" u akustičnom aranžmanu.

Vezani članci Ida Prester - 2 Domaća pjevačica teško se nosila sa zatvaranjem granica: Stigla natrag u Hrvatsku i nije skrivala emocije Ida Prester Kako izgleda "Dodir" u doba karantene? Pogledajte u novome spotu Ide Prester

"Nismo očekivali ovoliko komentara i reakcija. Izgleda da je "Dodir" stvarno dodirnuo ljude, što me neopisivo veseli", kaže Ida Prester, autorica pjesme i dodaje: "Rekla bih da je akustična verzija još intimnija i toplija od originala, a to potvrđuje i jedan komentar ispod spota - savršeni soundtrack za zaljubljivanje ovog ljeta."

Osim klupskog synth pop aranžmana, koji potpisuje zagrebački duo pocket palma, "Dodir" sada imamo prilike slušati i uz akustičnu gitaru te lagane udaraljke. Ovu verziju pjesme osmislio je gitarist Lollobrigide Svebor Šakić, koji je uz Nikolu Vukotića na kahonu (cajon) i Petra Stojanovića na bas gitari - također članovima Lollobrigide - odsvirao pjesmu.

Spot za "Dodir" unplugged sniman je na krovu zgrade s pogledom na usnuli grad.

"Kako tekst pjesme kaže: spojit ću antene, žicama doć do tvoga prozora, krov se nametnuo kao jedina logična lokacija za snimanje spota", objasnila je Ida.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević podijelili lijepu vijest: ''Slađe iznenađenje nismo mogli ni zamisliti''