Irena Žilić
Irena Žilić Foto: Sanja Tušek

Irena Žilić je posljednji album "Haze" objavila u ožujku 2017. godine, za koji je dobila i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg alternativnog albuma.


Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova "Tremors", "Defeats" i "EWO" i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici predstavila i novi EP pod nazivom "Small Hours". EP sadrži četiri pjesme na kojima je jedna od najpriznatijih domaćih kantautorica snimala tijekom protekle godine.

Vezani članci Irena Žilić (Foto: PR) Irena Žilić nastupa prije Morcheebe 10. kolovoza u Dubrovniku! Irena Žilić (Foto: Facebook) Irena Žilić nakon Velike Britanije kreće s Morcheebom na turneju po Italiji!

Produkciju potpisuju britanski producent Kristofer Harris (Belle and Sebastian, Bear’s Den i dr.) i Mark Mrakovčić, s kojim je Irena surađivala na ranijim izdanjima.

EP "Small Hours" dostupan je putem Deezera, Bandcampa i ostalih streaming servisa. "Small Hours" će na CD-u biti dostupan u limitiranom izdanju Murdog Brka u travnju ove godine.

Publika će imati priliku Irenin novi materijal uživo poslušati na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu koji će se u Parku dr. Franje Tuđmana održati od 28. do 31. svibnja ove godine.

Irena Žilić je posljednji album "Haze" objavila u ožujku 2017. godine, za koji je dobila i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg alternativnog albuma. Prije dvije godine nastupila je kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji te je album predstavila i tamošnjoj publici, a gostovala je i na njihovom koncertu u Dubrovniku na ljeto prošle godine.

Irenu Žilić možete pratiti na njezinim službenim profilima na Facebooku i Instagramu.