Ivan Antolić, glavni pjevač hrvatskog punk rock benda P***e vrište, tragično je preminuo prije gotovo pola godine.

Galerija


U sjećanje na Iveka, kako su ga prijatelji zvali, organizira se humanitarni koncert u kultnom zagrebačkom klubu Močvara u subotu 01.02.2020, s početkom u 20 sati.

Vezani članci Ana Rukavina Marija Rukavina prisjetila se kćeri Ane sa suzama u očima: "Željela je biti spomenik, a to je i postala" Marija Rukavina Prikupljeno više od 1,2 milijuna kuna: ''Hvala vam od srca, samo zajedno možemo ovo stvoriti, 115 ljudi dobilo je šansu za novi život''

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shop, u Tratinskoj 18, po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta biti dostupne na samom ulazu u Močvaru po cijeni od 60 kuna.

Na samom koncertu moći ćete poslušati bendove poput SHIN, FAST RESPONSE, ONE STEP AWAY, DEBELI PRECJEDNIK i P***E VRIŠTE/MIRABELL, koji će svojim nastupom podsjetiti na lik i djelo Ivana Antolića koji je preminuo u 32-oj godini.

Sav prihod od ulaznica ići će Ivanovoj obitelji, a uz to će na šanku biti mjesto za donacije pomoću koji će pomoći u izradi grafita u njegovom kvartu Vrapču.

Više informacija o samom koncertu možete naći na Facebook-u.