Brojne poznate Hrvatice, modni uzori za mnoge, zadnje dane ljeta iskoristile su kako bi odabrale modne komade za nadolazeće jesen i zimu.


Nove ženske haljine OVS apsolutni su must-have ove sezone, kao i košulje i bluze, dostupne u širokom izboru boja, modela i stilova. Naše ulice često podsjećaju na pravu modnu reviju s daškom osobnog stila, a talijanski modni brend velikim izborom različitih modela najbolji je izbor za ovu jesen. U moderniziranoj i redizajniranoj OVS trgovini u City Centeru one East ponešto za sebe odabrale su glumice Bojana Gregorić, Kristina Krepela, Vanda Winter, Ana Begić i Petra Kurtela, radijska voditeljica Ivana Mišerić, te televizijske urednice Lana Banely i Nevena Rendeli.

Brojni modno osviješteni muškarci predvođeni rukometnim reprezentativcem Domagojem Pavlovićem, vaterpolistom Markom Pavičićem te voditeljem Ivanom Vukušićem i mnogim drugima upotpunili su svoju kolekciju ležernim i elegantnim OVS košuljama i trapericama dostupnim u različitim stilovima. Nova dječja kolekcija jesen-zima uključuje veste i majice s kapuljačom kao i drugu odjeću bez koje se ne može zamisliti sezona. Pravi talijanski ugođaj vladao je na ovom događaju koji najavljuje uzbudljivu modnu jesen i zimu.

OVS je vodeći talijanski brend odjeće za žene, muškarce i djecu, s preko 900 trgovina u Italiji i svijetu. Prepoznatljiv stil, posvećenost kvaliteti, izgledu i konstantna potraga za novim, dijelovi su širokog raspona proizvoda osmišljenih i razvijenih od strane kreativnog tima koji redovito radi s najpoznatijim dizajnerima i talentima iz najvećih svjetskih modnih škola. Posebnu pažnju OVS posvećuje najmlađima, te nudi široki izbor odjeće za djevojčice i dječake svih uzrasta. Uzorci sa strip junacima i likovima iz crtića oduševit će svakog mališana, a ponuda vesti i majica s kapuljačom osigurat će tople jesenske i zimske dane. Novu dječju kolekciju upotpunjuje apsolutno jedinstvena školska pregača u raznim bojama i uzorcima, School smock, uz koju će školski dani biti vedri i zabavni. OVS je mjesto gdje svi mogu slobodno kreirati svoj vlastiti stil, uvijek imajući u fokusu kvalitetu i pristupačne cijene. Upravo zbog toga, svake godine, 15 milijuna kupaca bira OVS.