3. svibnja

Hrvatska bira prvu 'kraljicu ljepote'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovog tjedna će se u Zagrebu održati novi jedinstveni izbor ljepote.

Ljepotice iz raznih djelova Hrvatske spremne su za finalni izbor Kraljice Ljepote 2013. koji će se po prvi puta održati u petak, 3. svibnja u 20 sati u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Jedna od 14 finalistica postat će prva Beauty Queen i otvoriti put mnogim djevojkama novog izbora ljepote u našoj zemlji.

Pogledaj i ovo showbuzz Traži zamjenu? Mama Kim Kardashian bira tko je najljepša Amerikanka!

Ljepotice će ususret finalnom izboru obaviti i posljednje pripreme u zagrebačkom hotelu Internacional, a na glamuroznoj večeri odluke ispred uvaženog žirija i publike djevojke će prošetati u casual izadnju, kupaćim kostimima, vjenčanicama i večernjim haljinama modnog salona Analuna.

Kroz večer glamura gledatelje će voditi radijski voditelji Ivana Mišerić i Dalibor Petko, a između napetog biranja pobjednice nastupit će prekrasna Franka Batelić koja je nedavno osvojila Zagrepčane nastupivši pred prepunom Arenom na spektakularnom koncertu pop dive Beyonce.

Osim Franke, u večeri ljepote nastupit će i atraktivni plesači Atomic Dance Factory te Kristijan Rahimovski i Maja Bajamić.

After party izbora održat će se u zagrebačkom klubu Gallery gdje će se sretna pobjednica po prvi puta imati prilike predstaviti javnosti kao Kraljica Ljepote 2013. godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene