99 eura

Hrvatima povoljnije ulaznice za Ultra Europe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najiščekivaniji događaj ljetne sezone, festival Ultra Europe postaje još dostupniji domaćim posjetiteljima.

Organizatori festivala Ultra Europe će 13. svibnja u prodaju pustiti ograničen kontingent ulaznica po povlaštenim cijenama za državljane Republike Hrvatske od 755 kuna (99 EUR).

Pogledaj i ovo showbuzz Nagradni natječaj Još malo do početka: Tko želi karte za Ultru?

Potražnja za festivalskim ulaznicama koje vrijede za sva tri dana je iznad svih očekivanja i interes dolazi iz svih dijelova svijeta, no organizatori su odlučili Hrvatima još više približiti ovo najznačajnije festivalsko događanje u Europi i ponuditi im još jedan kontingent ulaznica po povlaštenim cijenama. Naime, Hrvati su zasigurno festival Ultra Europe već stavili na svoju listu želja, a očekivanja organizatora upućuju na to da će ovogodišnje izdanje posjetiti čak 100 posto domaćih posjetitelja više nego prošle godine.

Svi apeliraju, ali nema pomoći: Cijene smještaja za Ultra festival i dalje astronomske!

S ulaznicama po cijeni od 755 kuna moći će, tijekom čak tri festivalska dana, od 11. do 13. srpnja, uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ-a današnjice. Osim Hardwella, koji je najbolji DJ svijeta po izboru magazina DJ Mag, i Armina Van Buurena, koji drži broj dva na navedenoj ljestvici, posjetitelji će imati priliku na čak 5 festivalskih pozornica plesati uz najveće hitove Carla Coxa, Tiësta, Davida Guette, Afrojacka, Alessa, Disclosure i ostalih poznatih imena kojij je trenutno u line-upu festivala Ultra Europe već 31, a organizatori najavljuju objavu još dvije faze.

Cijena Regular General Admission ulaznica od 985 kuna (129 eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene