Nedavno najavljeni koncert kojim će Hladno pivo proslaviti 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri, izazvao je popriličan interes a sudeći po najavama dolaska obožavatelja iz raznih gradova Hrvatske i regije, ulaznice će brzo 'planuti'.


U euforiji oko novog velikog koncerta Hladnog piva, fanovi su povezali datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti!

I zato, na radost svih koji ovu informaciju čekaju od prve najave, objavljujemo: ulaznice za Dan radosti od danas u podne su u prodaji!

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli legendu.

Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25.5.2013. i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan!
Kao što se prvi pamte, tako će se sigurno pamtiti i velika 25. obljetnica pa ne propustite priliku biti dio slavlja i Dana radosti!
Cijena ulaznice iznosi 80 kuna u predprodaji i 110 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima-a.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook