Sasvim neočekivana suradnja dolazi iz radionice Hladnog piva. Naočigled nespojiv zvuk punk rocka sa slatkim popom predstavlja "feel good" nostalgični moment, a glas koji ga je najbolje dočarao u pjesmi "Carpe diem“ bio je glas Sanje Doležal

Galerija


Iako je godina i pol bez ijednog koncerta pred živom publikom ostavila je traga na svima, Hladno Pivo se opet pokazalo kao tvrd orah pa vam umjesto kataklizmične žalopojke nude "Carpe diem“, gitaristički disko mutant s dvije glave o tome kako čovjek može živjeti i prije vikenda.

Vezani članci Marin Čilić Zvijezde velika srca: Koje poznate osobe stoje iza brojnih humanitarnih akcija i udruga? Lu Jakelić, Sanja Doležal Baš je teško razlikovati kopiju od originala: Kad se dvije Sanje Doležal nađu na istom mjestu, nastane pravo veselje!

"Sanja Doležal dobila je radio mjesto iritantno nasmiješene voditeljice, a tek kad se pokazala na poslu dopustili smo joj da nam zapjeva na refrenu. Proročanstvo nam je govorilo da tamo negdje na Mliječnoj stazi postoji čovjek dovoljno perverzan da takvo dvoglavo čudovište pretvori u nešto barem nalik spotu i da ćemo ga prepoznati čim ga ugledamo. Nismo očekivali baš tako jasan znak s nebesa kao što istetoviran naslov pjesme preko podlaktice najvećeg majstora trasha Mario Kovača. Rezultat je ovo glazbeno vizualna nakaza nakon koje se teško ponovno uozbiljiti", rekao je Mile Kekin. 

A najveći majstor trasha, kako su ga nazvali iz benda, redatelj spota Mario Kovač je zaključio: "Obzirom da mi je ekipa iz benda dala otvorene ruke da se zezam sa spotom u maniri meni najdraže filmske estetike trasha, moram priznati da sam uzivao snimajuci ovaj materijal a na trenutke sam se osjecao kao direktor nekog suludo nadrealnog cirkusa. Nadam se da ce i gledatelji osjetiti dio te atmosfere!“

Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

Bez pardona je u bikiniju pokazala ono s čim se bori i većina žena, ali je dodatno potaknula i slatka šuškanja!