Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo je treći put da Hari nastupa u ovom prekrasnom ambijentu, a prvi njegov nastup ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu ''Kad zapiva Dalmacija''.


Uđite u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka na koncertu Harija Rončevića, 23. svibnja u Lisinskom!

Vezani članci Hari Rončević (Foto: PR) Hari Rončević otkrio zašto je pjesmu "Zemlja i stina" dao Doris, a ne Oliveru: "Poludio je kad je čuo!" Hari Rončević (Foto: PR) Hari Rončević novim spotom najavio veliki koncert u Domu sportova 17. svibnja!

Međusobna ljubav jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih splitskih kantautora i zagrebačke publike traje već godinama. Vrhunac je koncert, kojim jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević, časti svoje obožavatelje u hramu glazbe, Dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ovo je treći put da Hari nastupa u ovom prekrasnom ambijentu, a prvi njegov nastup ovjekovječen je na jedinstvenom live albumu ''Kad zapiva Dalmacija''.

''Izuzetno se veselim predstojećem koncertu, jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili rasprodani koncerti, izuzetno emotivne atmosfere sa divnom publikom te se nadam kako će se isto ponoviti i ovoga puta'', kazao nam je ovom prigodom Hari.

Od svojih početaka daleke 1994. godine i legendarnog ''Getanina'', koncerti Harija Rončevića posebne su glazbene priče koje se trebaju doživjeti. Bilo da nastupa uz podršku klapa ili pak gudačkog orkestra, kako je bilo i proteklog puta u Lisinskom, riječ je zaista o glazbenim čarolijama. Kako to izgleda uvjerite se na primjeru još jednog Harijevog hit singla ''Kad bi se moga rodit'' , za koji je videospot sniman upravo u Lisinskom.