Ne propustite

Hari Rončević pružiti će vam koncert za paćenej!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hari Rončević spreman je pružiti vam koncert za pamćenje, subota 04.10. KD Vatroslav Lisinski!

Početak listopada i jeseni u Zagrebu na najbolji će mogući način obilježiti koncert prepun emocija i mediteranskog temperamenta.
Ne propustite subotu 04.10. i zapjevajte zajedno s jednim od najistaknutijih i najpopularnijih kantautora Harijem Rončevićem. Na velikom koncertu u Lisinskom uz Harija će nastupiti gudački ansambl i klapa Kampanel s kojom je već nekoliko puta uspješno surađivao, te odlični kompozitor i pijanist Ivan Božičević.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Ne propustite koncert Harija Rončevića u KD Vatroslav Lisinski!

Sam Hari priznao nam je kako je nestrpljiv u iščekivanju subote jer kako je rekao, 'sve je spremno, a očekujem da će koncert biti dobar kao i prethodni ako ne i bolji. Zajedno sa svojim gostima jedva čekam izaći pred publiku i pružiti im večćer za pamćenje i uživanje!'
Uz predivne ljubavne balade u Lisinskom imate prigodu uživati i u najnovijem hitu Harija Rončevića, 'Kad zapiva Dalmacija' u izdanju Hit Recordsa, koji je premijerno izveden na ovogodišnjem Splitskom festivalu, a koji je u kratkom vremenu našao put do srca slušatelja

Uđite i Vi u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka uz koncert Harija Rončevića u subotu 04.10.!

Svoje ulaznice potražite na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online : www.lisinski.hr po cijeni od 80, 100 i 120 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene