Prepoznatljivi humor i neodoljivi dalmatinski šarm uz izniman glas, oduvijek su bili neosporan 'forte' Harija Rončevića.


Hari je u pripremama za sutrašnji nastup na 64. Zagrebačkom festivalu, gdje će predstaviti novu glazbenu uspješnicu 'Uzalud je sve', koja je u kratkom vremenu oduševila publiku. Sam Hari, jako se kaže, veseli nastupu u zagrebačkom Hypo centru, "Na festival uvijek želim doći sa nečim što do sada nisam donosio, da pjesma bude drugačija od svih do sada, jer se ne volim ponavljati.".

Vezani članci Marko Kutlić i Nela Poznati Hrvati otkrili kako slave Valentinovo: "Mom sinu je rođendan pa imamo dvostruko slavlje" Alka Vuica Estradni glazbeno-scenski spektakl: Naš najdugovječniji festival zabavne glazbe ponudio pregršt zabave

"Uzalud je sve' priča je promašenoj ljubavi, što je čest slučaj. Na neki svoj način, mislim kako je pjesma zasluženo dobila svoje mjesto na festivalu, te se nadam da će je publika prihvatiti kao i sve njezine prethodnice", zaključio je Hari.U pripremama za festival Hari je pronašao i dodatnog vremena da iznenadi svoju divnu publiku. Tako je skladba "Uzalud je sve", dobila i svoj pripadajući video spot u režiji Tina Bilandžića.

Spot je ističe Hari, rađen proteklih izuzetno hladnih dana u Splitu, pa je samo snimanje bilo kratko ali slatko.