Za pjesmu ''Noć bez snova'' Hana je napravila i englesku verziju.

Galerija


Mlada glazbenica Hana Huljić nakon debitantske pjesme ''Alisa'' predstavlja svoj drugi uradak naziva ''Noć bez snova'', koju ponovno potpisuje i kao kantautor.

I druga pjesma magistre kompozicije i glazbene teorije objavljena je na dva jezika, s obzirom na to kako je Hani blisko strano glazbeno tržište koje istražuje već nekoliko godina nastupajući kao vokal u timu Maksima Mrvice na turnejama diljem svijeta. Tako se engleska verzija pjesme naziva ''Drama Queen''. 

''Pjesmu sam napisala uoči ljeta, a glazbu u jednom dahu, zatim i engleski tekst. Htjela sam prikazati luckastu djevojku, koja i sama zna da nije neki uzor, i koja se obraća momku koji je lud za njom i pokušava u njoj pronaći neku vrlinu. Hrvatsku verziju teksta napisala je mama Vjekoslava, uz zadane okvire da tematika bude što sličnija engleskoj verziji'', kaže. 

Od trenutka kad je napisala pjesmu Hanina želja bila je da pjesmu realizira u modernom, no opet drugačijem zvuku.

''Aranžman sam radila s Vojanom Koceićem, proveli smo dane i sate u studiju dok nismo došli do posljednje verzije i napokon bili zadovoljni. Kad se radi o mojim pjesmama, perfekcionist sam, pa se to uvijek oduži'', priznala je mlada glazbenica.

Ova multitalentirana mlada glazbenica uz klasiku, pop pjesme i orkestracije, piše i pjesme za dječje predstave, te iza sebe već ima tri suradnje s Teatrom ''Gavran'', tako joj je i jedan od planova napisati i dječji mjuzikl.