Kralj sevdaha

Halid Bešlić slavi rođendan i poziva na zajednički tulum i spektakl u Čakovcu!

Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Foto: Goran Stanzl/PISXELL

halid Bešlić javio se video porukom iz daleke Skandinavije gdje je proslavio svoj rođendan i pozvao sve na koncert 7.12.2019., u dvoranu GOC, u Čakovcu.

Obožavatelji Halida Bešlića s nestrpljenjem čekaju njegov novi album. Legendarni glazbenik je udružio snage sa suradnicima Mirkom Šenkovskim Geronimom i Samirom Kadirićem, ali još uvijek nam ne može otkriti detalje oko datuma izlaska.

Osim što nam priprema nove hitove, planira i putovanja na svoje brojne koncerte koji će održati od Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije i Njemačke gdje će nastupati u dvorani "Messe Sindelfingen" u Stuttgartu zajedno s Prljavim kazalištem.

U Hrvatskoj je ostao zapamćen njegov koncert u zagrebačkoj Areni održan prije 10 godina kada je oborio sve rekorde posjećenosti. Tada se na njegovu koncertu okupilo 24.000 obožavatelja, a ovaj rekord u posjećenosti Arene nisu oborile ni najveće zvijezde poput Justina Biebera, Beyonce i Lady Gage.

Sada se javio videoporukom iz daleke Skandinavije, gdje je proslavio svoj rođendan, i pozvao sve na koncert 7. 12. 2019., u dvoranu GOC, u Čakovcu.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Za sve one koji nisu imali prilike prisustvovati ovom spektaklu, imate priliku vidjeti ovog vrhunskog pjevača vrlo brzo. Kralj sevdaha ovaj će put razgaliti obožavatelje nastupom u Čakovcu, gdje će 7. prosinca imati koncert u dvorani Graditeljske škole.

Pjevač koji je u svojoj uspješnoj pjevačkoj karijeri objavio više od 20 albuma, zauvijek osvojio srca obožavatelja hitovima poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Miljacka i najnoviji Taman je – poziva sve svoje obožavatelje da upišu ovaj datum u svoje kalendare i budu s njim u Čakovcu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene