Opet će biti puna arena

Halid Bešlić nakon četiri godine ponovno u Areni Zagreb, publika je ovu vijest jedva dočekala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert u Areni Zagreb koji će se održati 3.12.2022. bit će, kao i uvijek, odlično druženje Halida i njegove publike i mjesto na kojem će se pjevati nove pjesme s još uvijek aktualnog albuma.

Na prvi tren dalo bi se naslutiti kako je Halidu Bešliću jako važna brojka četiri. Naime, toliko je godina prošlo od njegovog posljednjeg koncerta u Areni Zagreb, a prije tog koncerta, također su prošle četiri godine, niz se nastavlja tako i u daleku prošlost.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Međutim, niz broja četiri prekida se najavom njegovog čak petog koncerta u zagrebačkoj Areni, najavljenog za 3.12.2022.

Koja god brojka bila u pitanju i koja god se simbolika krije u tom broju, neosporno je kako je upravo Halid Bešlić to glazbeno ime koje uvijek napuni dupkom punu Arenu, ali napuni srca i dušu svoje publike.

''Glazba nije profesija, glazba je nešto što se voli i u njoj ostajem do kraja'', upravo ta njegova izjava najbolje opisuje njegov pristup glazbi u kojoj toliko uživa, a još više u svojoj publici, koja ga već godinama prati na nastupima.

Halidov posljednji studijski album naziva ''Trebević'', objavljen je tijekom ove godine, a pjesme poput '''Ja bez tebe ne mogu da živim'' i ''Taman je'', zapisale su novu povijest u karijeri ovog regionalnog glazbenika, te tako čvrsto uz bok stale njegovim prijašnjim uspješnicama.

Koncert u Areni Zagreb koji će se održati 3.12.2022. bit će, kao i uvijek, odlično druženje Halida i njegove publike i mjesto na kojem će se pjevati nove pjesme s još uvijek aktualnog albuma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene