Pred punom dvoranom Arene Zagreb, pjevač Halid Beslić održao je veliki koncert. 'Sarajevskom derneku' pridružili su se glumac Enis Bešlagić a nastupala je i Ana Rucner.


Obzirom da njegova popularnost desetljećima ne jenjava, Halid Bešlić oduševio je svoje obožavatelje u Areni Zagreb. Slavni pjevač poznao je i mnoge prijatelje i kolege koji su mu se pridružili na pozornici.

Halid Bešlić o koncertu u Čakovcu i Zagrebu: 'Bit će to jedan pravi sarajevski dernek!'

Vezani članci Doris Dragović (Foto: Mihaela Ban) Doris Dragović nakon koncerta za pamćenje: 'Ovo je bio veliki događaj za sve nas' Đorđe Balašević (Foto: PR) Đorđe Balašević u Areni Zagreb: U dva dana prodano pola dvorane!

Tako je glumac Enis Bešlagić imao je ulogu vlasnika kavane u kojoj nastupa Halid. Osim njega bio je tu i dio Zagrebačke filharmonije, zapjevao je i Željko Bebek, Kemal Monteno, Zabranjeno pušenje, Arabesce, Crvena jabuka, zvijezda Stelle Sementa Rajhard  te Ana Rucner.

U svojim prethodnim nastupima Halid je naglašavao kako su njegovi koncerti toliko posječeni jer glazba koju izvodi, a ponajviše njegova prepoznatljiva interpretacija, uvijek iznova pronalaze put do iskrenih ljudi velikog srca. Tako je bilo i ovoga puta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook