Poslušajte ih

VIDEO Dečki obučeni u spermiće će uzdrmati hrvatsku scenu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa 'Van Doberman' je novo ime na hrvatskoj rock sceni.

Grupa 'Van Doberman' novo je ime na hrvatskoj rock sceni i već svojim prvim singlom 'S nebom na leđima' pokazuju puni potencijal za osvajanje etera svojom radiofoničnošću te klubova svojim energičnim nastupom.

Pogledaj i ovo showbuzz USPORNOST SE ISPLATI KAKAV KRALJ! Pobjednik dječjeg Eurosonga postao član slavnog američkog benda

Phill Collins opet na sceni - Zapjevao u školskom bendu svoje djece

'Van Doberman' čine iskusni glazbenici iz bendova Lotus, Replice i Jeremy's Alive. Ova priča je plod autorske sinergije Filipa Kozlice (Lotus) i Ivana Šibenika (Replica) koja se od jedne pjesme proširila na puno veće planove. Postava je zaokružena dolaskom Brune Milanovića na bas i Damira Štefinoveca na bubnjeve. O bendu su počele kružiti pozitivne glasine već nakon par koncerata po zagrebačkim klubovima i objavom pjesme „Kao zrak“ na kompilaciji Velika Rock Eksplozija.

Pjesma 'S nebom na leđima' govori o putovanju koje je samo sebi svrha, potrebi čovjeka da se s vremena na vrijeme distancira od svijeta. Katkad nije važno imati određeni cilj već samo se kretati. Upravo ovom pjesmom 'Van Doberman' započinje svoje glazbeno putovanje pod okriljem Dancing Beara.

'Van Doberman' su:

Ivan Šibenik - vokal i električna gitara
Filip Kozlica - vokal i električna gitara
Bruno Milanović - bas gitara
Damir Štefinovec – bubnjevi

Singl 'S nebom na leđima' snimljen je u Soundcage studiju, a glazbu potpisuje Filip Kozlica koji je i autor teksta u suradnji s Ivanom Šibenikom. Za mix i mastering pobrinuo se Dario Radovec, a za produkciju Marijan Gudelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene