Neka glazba opet svira

Grupa Kings novim energičnim singlom šalje kratku i jasnu poruku, a omiljene jakne za nastupe već su spremne!

Grupa Kings - 3 Grupa Kings - 3 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Kings - 3 Grupa Kings - 2 Grupa Kings - 1 +0 Grupa Kings - 4 Galerija

Grupa Kings predstavlja novu pjesmu "Neka glazba opet svira" za koju su snimili i glazbeni video.

Kingsi su pjesmom poručili da im je već dosta mjera i zabrana te da je vrijeme da se krene sa nastupima, a frontmen Hrvoje spominje gitaru koja umire od dosade te omiljenu jaknu za nastupe koja je već prašnjava od stajanja. Također iskazuju sumnju prema svemu što se plasira i predstavlja, a rezultira zabranama.

Autor glazbe i teksta je Hrvoje Zagorec frontmen benda u čijem je studiju i snimana pjesma, te također montiran i videospot.
Inače, Kingsi su poznati po energičnim nastupima na mnogim manifestacijama i koncertima diljem zemlje, a također su neizostavni izvođač na Zagrebačkoj norijadi gdje atmosferu podignu do usijanja, na  raznim festivalima, gradskim manifestacijama, međutim već druge godine je to sve izostalo.

Kingsi već imaju spremne i druge pjesme, a naravno spremna je pjesma i za ljeto.

Kings je pop rock bend koji svojom energijom nikog ne ostavlja ravnodušnim jer na svakom nastupu daju sve od sebe. Za vrijeme ove nenadane pauze, intezivno se spremaju za nastupe za koje se nadaju da će uskoro uslijediti.

Uskoro ih možemo vidjeti zajedno na koncertu s Psihomodo Popom, 26.6. u Svetom Ivanu Zelini, a zbog svog raznolikog repertoara bukirani su i na privatnim manifrestacijama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene