Poslušajte duet

Moćna balada koja osvaja na prvo slušanje: Grupa Bang Bang ima novi hit!

Bang Bang (Foto: PR) Bang Bang (Foto: PR) Foto: PR

''Pismo'' je savršena pjesma za jesenske dane koji nam slijede, a ujedno i ljubavno 'neljubavna' pjesma koju smo, skoro svi, proživjeli.

Od prvog singla do danas za Bang Bang se uvijek znalo da je u pitanju jedinstveni bend na hrvatskoj glazbenoj sceni. Kako po pitanju nevjerojatnog i moćnog vokala pjevačice Lare Antić, tako i po usviranosti cijelog benda. Sve navedeno dokazali su u ožujku ove godine samostalnim koncertom u Tvornici kulture o kojem se još uvijek priča, a potvrdili nastupom na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Pogledaj i ovo Bang Bang (FOTO: Ljubo Zdjelarević) "bolje sutra" Naš bračno-glazbeni par otkrio nam je kako su proveli karantenu, ali i detalje o petom povratku na posebnu pozornicu

No pjesmom ˝Pismo˝, Bang Bang je nadmašio sam sebe predstavivši se publici s dva glavna vokala. Hrvoje Prskalo, osim što potpisuje glazbu i tekst, ovoga puta našao se i u ulozi drugog glavnog vokala. Njegova profinjena rašpa dala je ovoj pjesmi jedan poseban element koji se savršeno uklopio u Larinu senzualnost, a zbog čega će se publika naježiti na prvo slušanje. Duet koji zapravo nije duet, suradnja koja zapravo nije suradnja, moćna balada koja osvaja na prvu.

''Pismo'' je savršena pjesma za jesenske dane koji nam slijede, a ujedno i ljubavno 'neljubavna' pjesma koju smo, skoro svi, proživjeli.

S početkom jeseni, Bang Bangovci su zvučnom zapisu dodali i video uradak (potpisuje ga njihov omiljeni tim: redatelj Ljubo Zdjelarević, direktor fotografije Raul Brzić i vizažistica Iva Kovačević) i tako zaokružili tri 'nova koraka' banda. Da ponovimo, novost je prije svega da se Bang Bang ovaj put odlučio za dva vokala. Hrvojev baršunasti bariton stvara novo ozračje pjesme, koje se istodobno izvrsno prožima sa zrelom i strastvenom Larinom interpretacijom, a Lara je vlastitu interpretativnu ljestvicu ovaj put podignula za barem dvije stepenice više.

˝Svi koji su poslušali pjesmu ili će to tek učiniti, razumjet će o čemu ona govori. Vjerujem da su takva stanja, emocije, misli i slike mnogima poznati, mnogi su kroz njih prošli. Pjesma je emotivno i interpretativno složena. S druge pak strane, Pismo je imalo dug put; naime, kad god smo povjerovali da bi mušku dionicu mogao pjevati neki renomirani kolega, a ne Hrvoje, ona bi mu se vraćala. Sigurni smo da je tako i moralo biti. Jako sam sretna što tako emotivnu priču mogu otpjevati sa suprugom.˝ izjavila je Lara Antić.

Druga novost je umješni aranžman u kojem su se band, i producent Prskalo, poigrali s elektronskim efektima stapajući ih s nostalgičnom simfonijskom pratnjom i za Bang Bang već znakovitim gitarističkim rifovima. Treće, nikako manje važno, je minimalistički i za ovu prigodu ljubavno nadrealistički vizual Ljube Zdjelarevića, koji savršeno prati emociju i atmosferu pjesme.

U svakom slučaju, sve upućuje na to da će „Pismo“ dugo odjekivati domaćim eterom te obuzeti slušatelje i gledatelje svojom moćnom atmosferom i upečatljivim refrenom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene