Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački klub Mansion i ove je godine dijelom The Global Partya.


Prestižni svjetski zabavni događaj - The Global Party održava se u više od 120 gradova diljem svijeta u petak, 28. lipnja 2013.

U roku od 24 sata
u pomno odabranim klubovima istim se konceptom zabavlja više od 80 tisuća ljudi.

Jedan od ciljeva projekta je humanitarnog karaktera pa će tako zagrebački Mansion te večeri prikupljati igračke za Kuću Ljubavi zagrebačkog Caritasa.

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Teška prometna na autocesti A3: Kamionom naletio na pješaka koji je stajao pored vozila u kvaru pa pobjegao, pješak na mjestu poginuo Tomislav Tomašević Želite li biti glasnogovornik Grada Zagreba? Tomašević traži i pročelnike, nabavlja i nove automobile: ''Bit će hibridni ili na električni pogon''

Ulazak u društvo 80 elitnih klubova, među kojima su i londonski Whisky Mist, marokanski Nikki Beach i amsterdamski Supperclub, veliko je priznanje, a titulu najboljeg kontinentalnog kluba Mansion imat će priliku opravdati 28. lipnja na najvećem ikad viđenom svjetskom party događaju The Global Party.Vrijednost ovog nesvakidašnjeg događaja biti će mjerljiva i putem članaka osamdeset najuglednijih svjetskih medija kao što su The Wall Street Journal, The Telegraph, Forbes, Business Review Europe i dr.

Zagrebački Mansion u tri godine od otvorenja sudjeluje u brojnim svjetskim projektima i događanjima, a The Global Party svakako je jedan od njih.

Organizatori pozivaju sve da se priključe humanitarnom dijelu ovog događaja i igračke ostavljaju u Legierro barovima u Arena centru i Avenue Mallu te na sam dan partija u klubu Mansion. Ovaj mali znak pažnje razveselit će mnoge mališane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook