27. kolovoza

Koncert Marka Perkovića Thompsona na Danima piva u Karlovcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač čiji je svaki koncert glazbena priča za sjećanje, Marko Perković Thompson nastupit će na 'Danima piva 2014.' u Karlovcu u srijedu 27. kolovoza 2014.!

Svaki Thompsonov koncert sjajna je glazbena ali i emotivna priča koju publika prati u 'transu' od prvih do posljednjih taktova. Thompson u pratnji banda na svakom koncertu obožavateljima želi pružiti vrhunski audio-vizualni doživljaj upotpunjen nebrojenim hitovima, a sigurno smo kako će športsko-rekreacijski centar Korana gdje će se koncert i održati 27.08. biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Pogledaj i ovo showbuzz Večeras Massimo Thompson oduševio publiku na Danima piva

Hladno pivo na najstarijem pivsko festivalu 'Dani piva Karlovac 2014'

Ne propustite iznimno emotivnu glazbenu čaroliju uz Marka Perkovića Thompsona, 27. kolovoza na Danima piva u Karlovcu!

Dodajmo ovome kako će se najstariji pivski festival 'Dani piva Karlovac 2014.' održati na velikom postoru Športsko-rekreacijskog centra Korana u Karlovcu od 22. do 31. kolovoza. Ovogodišnji 'Dani piva', prema riječima organizatora, donose vam brojne novitete i iznenađenja, od novog vizualnog identiteta, preko četiri festivalske pozornice pa sve do bogate gastronomske ponude. Sve to naravno prati najveći izbor hmeljnog napitka, kao i brojne degustacije tijekom kojih imate prigodu i ponešto naočiti o samoj kulturi piva i ispijanja iste.

Zabavni program karlovačkih 'Dana piva' također nikada nije bio bogatiji, a za najbolju zabavu do ranih jutarnjih sati ove će se godine pobrinuti: Maja Šuput, Vuco, Dubioza kolektiv, Klapa Intrade, Hladno pivo, Thompson, Massimo, Jole, Ivan Zak, Jelena Rozga! Glazbeni užitak za najizbirljivije, a sigurno će svatko pronaći nešto za sebe.

'Dani piva Karlovac 2014.' i koncert Marka Perkovića Thompsona – srijeda 27.08.2014.! Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene