Poznati dizajner predstavlja kampanju inspiriranu nekim prošlim vremenima, a potpisuje ju izvrsna Mare Milin


Nova kampanja poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka predstavlja njegovu četvrtu Bridal kolekciju. Riječ je o kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2015. Fotografije je snimila modna fotografkinja Mare Milin, a ulogu ALDUK mladenke izvrsno je utjelovila Ivana Vukušić iz Talia modela. Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za ALDUK BRIDAL liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk s velikim zadovoljstvom stvara posljednje dvije godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagrebačko nebo kao kulisa za Aldukovu 'Lumiere evening“ kolekciju' Slika nije dostupna Tomislav Bahorić dizajnira za odvažne muškarce

"Mare Milin zaslužna je i za ove fotografije jer sam njoj povjerio snimanje bridal kampanja, upravo zato što smatram da svojim fotografskim izričajem savršeno nadopunjuje dizajn i kvalitetu koju želimo predstaviti našim klijenticama", objasnio je Ivan Alduk.

Nova ALDUK BRIDAL kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja. ALDUK vjenčanice laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu, a skrivaju ono što se želi skriti.

Nova Alduk Bridal kampanja u predivnom ambijentu dvorca Trakošćan

"Taj rezultat se postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama buduće mladenke te radimo i do nekoliko proba. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a garantira zadovoljnu i lijepu mladenku što mene iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu", kaže Ivan Alduk.

Nova kolekcija obiluje mekanim čipkama koje su satima ručno dorađivane i vezene. Nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa, karakteristike su novih ALDUK vjenčanica koje se već mogu isprobati i naručiti u ALDUK studiju, a sve informacije su dostupne i na web stranici www.alduk.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook