Poznati dizajner predstavlja kampanju inspiriranu nekim prošlim vremenima, a potpisuje ju izvrsna Mare Milin


Nova kampanja poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka predstavlja njegovu četvrtu Bridal kolekciju. Riječ je o kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2015. Fotografije je snimila modna fotografkinja Mare Milin, a ulogu ALDUK mladenke izvrsno je utjelovila Ivana Vukušić iz Talia modela. Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za ALDUK BRIDAL liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk s velikim zadovoljstvom stvara posljednje dvije godine.

Vezani članci Jolie Petite by Ljupka Gojić Cure s Knežije: Ljupka Gojić Mikić u kvartovskoj priči svog modnog brenda Wear Your Spirit Pogledajte nikad objavljene fotografije Tomislava Bahorića koje preispituju smisao mode današnjice

"Mare Milin zaslužna je i za ove fotografije jer sam njoj povjerio snimanje bridal kampanja, upravo zato što smatram da svojim fotografskim izričajem savršeno nadopunjuje dizajn i kvalitetu koju želimo predstaviti našim klijenticama", objasnio je Ivan Alduk.

Nova ALDUK BRIDAL kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja. ALDUK vjenčanice laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu, a skrivaju ono što se želi skriti.

Nova Alduk Bridal kampanja u predivnom ambijentu dvorca Trakošćan

"Taj rezultat se postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama buduće mladenke te radimo i do nekoliko proba. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a garantira zadovoljnu i lijepu mladenku što mene iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu", kaže Ivan Alduk.

Nova kolekcija obiluje mekanim čipkama koje su satima ručno dorađivane i vezene. Nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa, karakteristike su novih ALDUK vjenčanica koje se već mogu isprobati i naručiti u ALDUK studiju, a sve informacije su dostupne i na web stranici www.alduk.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook