Uz brojne zanimljive lokacije, vrijedna ekipa odlučila je dio snimanja odraditi na vrhu gradilišta buduće najviše zgrade u Hrvatskoj, koja će kada bude gotova, biti niža od Marjana za samo dvanaest metara.

Galerija


Nalaziti se na gradilištu zgrade, na visini od 115 metara, bez zaštitne ograde i uz jak vjetar, mogu najhrabriji. Uz sve to još pjevati i snimati spot pravi je mali podvig. Upravo to napravio je Giuliano snimivši u Splitu videobroj za novu pjesmu ''Pjeva mi se, ali nemam s kim''.

Vezani članci Stijepo Gleđ Markos Novom će se pjesmom predstaviti na Večerima dalmatinske šansone: "Prava rič sve izliči i sve promini" Putokazi Popularni riječki bend koji postoji već 36 godina predstavio je treći singl s novog albuma

Uz brojne zanimljive lokacije, vrijedna ekipa odlučila je dio snimanja odraditi na vrhu gradilišta buduće najviše zgrade u Hrvatskoj, koja će kada bude gotova biti niža od Marjana za samo dvanaest metara. Sam Giuliano nije krio zadovoljstvo odrađenim poslom, ali i jedinstvenim doživljajem. "Snimali smo na dvadeset i sedmom katu, bez ograda uz popriličan vjetar, i nije bilo baš ugodno. Redateljica Sandra Mihaljević, pogodila je ugođaj pjesma sa prekrasnim kadrovima i ambijentom. U spotu sam cijelo vrijeme sam, osim jednog kadra, gdje smo imali slatkog gosta, malu macu. Naravno, nagradili smo je ulogom u spotu, ispala je prava glumica", poručuje Giuliano

Kako je sve izgledalo, najbolje ćete se uvjeriti ako pogledate spot na linku.

Pjesmi ''Pjeva mi se ali nemam s kim'' pečat su i ovoga puta dali provjereni suradnici, pa tako Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, dok je tekst djelo Nenada Ninčevića.

Novu skladbu Giuliano je premijerno izveo na nedavnom jubilarnom 60. Splitskom festivalu, a odlične reakcije publike i struke nisu izostale. Neprolazna ljubavna tematika ponovno je bila dobitna kombinacija i glazbeni uspjeh za Giuliana, a vama samo preostaje uživati u novoj pjesmi.

Prošetala se u vrućim hlačicama ne obazirući se na kritike o težini i braku sa serijskim preljubnikom